新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
查看: 30177|回復: 44

美國 "Lightspeed 光速" 電源處理器, 線材產品分享及討論區

大家如果對 "Lightspeed 光速" 產品有任何問題,歡迎在這裹發表,分享....謝謝

Lightspeed 2017年最新catalog
LightSpeed Leaflet1.jpg
LightSpeed Leaflet2.jpg
LightSpeed Leaflet3.jpg
LightSpeed Leaflet4.jpg
LightSpeed Leaflet5.jpg
LightSpeed Leaflet6.jpg
LightSpeed Leaflet7.jpg
LightSpeed Leaflet8.jpg
回復

光速排蘇,人客過年新玩具,靚電滿足十四件器材,有保護器材功能,本身亦吾熱吾壞極襟用

Reference MK3
頂班一件頭光速排蘇
四個模擬輸出(前級,唱放等)
四個大電流模擬輸出(後級)
六個數碼輸出(CD, 解碼,CAS, 電視,機頂盒等)
回復

客人分享圖,多謝支持!
回復

客人正在測試我們的Reference Ultimate Digital...
回復

今天,全部頂級旗艦
是日"美國Lightspeed"旗艦"Ultimate Reference"頂級光速排蘇派貨, 謝謝各位行家,人客
試過都吾甩得嘅毒物
回復

多謝客人選用Lightspeed光速排蘇,大家又會可以用到幾盡呢
回復

AriaAudio 發表於 2017-3-14 10:24
多謝客人選用Lightspeed光速排蘇,大家又會可以用到幾盡呢

插咗D dc 牛落去會吾會影響lightspeed 表現架?
回復

請問e 家買有冇優惠 ?
回復

vc113 發表於 2017-5-28 15:34
插咗D dc 牛落去會吾會影響lightspeed 表現架?

會有機會,如果隻DC牛本身駁係數碼產品度,有機會把數碼Noise帶入Lightspeed內,會影響其他器材。所以Lightspeed有些型號會獨立分開Digital和Analog的輸入,讓器材之間不會互相干擾。
未知師兄係用邊個Model?
回復

Amadeusalvin 發表於 2017-8-3 11:03
請問e 家買有冇優惠 ?

Lightspeed暫時未有優惠,可留意我地雅詠音響Facebook或本版面,有任何優惠都會係度見到,謝謝
回復

感謝客人開心分享家中Lightspeed相片!!

人客非常滿意,我地都非常開心
回復

人客 Upgrade 美國 Lightspeed Ultimate Power 同 Digital, 我們同事提供安裝服務,協助清潔並重新排靚所有接線
Ultimate Reference Digital 供應 Hi End Digital 產品
Ultimate Reference Power 供應 Hi End 前後級產品
X-H1 供應 其他 AV 小器材
回復

昨天剛剛新鮮到貨,上埋保用證就全部出貨
非常多謝所有訂了貨,支持雅詠音響 同美國Lightspeed 光速排蘇嘅朋友  
回復

大陸的朋友想購買光速排蘇有無辦法啊?
回復

zjyoko 發表於 2017-12-11 21:56
大陸的朋友想購買光速排蘇有無辦法啊?

你好!謝謝你的留言!
請問有興趣Lightspeed的哪一個型號?另外想請問住中國的哪個地方?
可以私訊我,謝謝
回復

雖然好多客人都認識我地Lightspeed,不過都係眼見為實!
香港電源雜訊其實都幾嚴重,其實我地仲多次係唔同客人家中量出紅色MAX!!
以下可以比大家睇下普通家居和駁上美國Lightspeed電源處理器後的分別

WhatsApp Image 2018-01-17 at 10.55.00 (1).jpeg
回復

今天又為客人做了電源測試

用了光速後,影響器材最嚴重嘅 RFI, EMI 嘈音去到新低點

濾波技術有很多種,美國 “光速Lightspeed” 係使用被動式,不需火牛,不需線圈,無熱力,就把過濾做好了,而且光速本身吾會影響電源速度,令器材回覆最佳表現,速度最高,動態最強,幼滑細緻
回復

今天又幫買了我們產品的客人測量了家中電源

講多無謂,現實測試最實際。
使用我們CLS809 Lightspeed後的差別 數值即時靚曬
回復

升級美國光速Lightspeed Reference MK3

人客形容同之前濾波系統比較,聲音如放生野馬一樣,自然開放,動態一流
回復