新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
查看: 7199|回復: 8

[市場動態] 樂燊貿易公司正式被委任為Dynaudio香港及澳門地區總代理

由即日起,本公司 (樂燊貿易公司 Roksan Trading Co.) 已正式被委任為丹麥高級揚聲器Dynaudio 之香港及澳門地區總代理。 以後所有有關此品牌之銷售、售後服務及推廣事宜請直接與本公司聯絡。

(電話 : 2139 1388 ,  Fax : 2892 0075,  E-mail : [email protected])

評分

查看全部評分

太好啦,終於有翻代理。
回復

啲代理又玩洗牌遊戲。
回復

又可以大條道理加價喇!
回復

This brand was distributed before then traded by itself. Now it is distributed again. How come?
回復

wildmanhk 發表於 2017-3-3 02:39
又可以大條道理加價喇!

正面D睇, 今天轉左代理, 又可以試下肥DAN, MARK哥推DYNA的威力.

對於我地發燒友來說, 都係一件好事啦.
回復

香港買行貨都多餘,一轉代理又唔認數,
一係就人工檢查費收爆你。

評分

查看全部評分

回復

DIO 發表於 2017-3-3 16:02
香港買行貨都多餘,一轉代理又唔認數,
一係就人工檢查費收爆你。

Totally agree with you
回復

除非咁唔好彩, 一買就轉代理啦, 否則一般都有一至兩年保用, 而家嘅保養並唔係不限年份, 大家都知過咗保養期, 大部份代理都會收費, 無論係家電至高級音響都係咁

換轉角度睇, 如果部機在二手市場買回來, 轉過好多手, 保養期又過咗, 叫人免費維修又講唔過去,

如果貴價喇叭同音響, 我都會選擇行貨為先, 至少一年內都咩事都唔駛頭痕, 但電器有時好難講, 好似我部老爺電視, 用咗好耐想佢壞又鬼咁精神, 反而有時好珍惜嘅音響又好多時新開箱幾個月會有少問題, 所以我會選擇行貨為首先選擇 (個人選擇)

當然有部份代理服務態度差劣, 亦或多或少打擊咗行貨消費者, 令人想選擇水貨好過
回復