新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
查看: 2177|回復: 4

[CD播放機] 已售~[98%新]Philips藍牙CD/USB/FM微型音響[行貨~有保養]

已售,謝謝

再減價平售給各位Nice ching~
現減至$1,099

平售![98%新]Philips藍牙CD/USB/FM微型音響[行貨~有保養]
[型號:BTM5120]

原廠保養(保養到2018年3月,未登記!)

靚聲,低音夠厚~
喇叭用料靚~
電源線可以自由更換調靚聲~

獨設有MULTIPAIR,可同時連接3個藍芽裝置。隨時即時切換,非常方便~

有LED夜光鐘~
有睡眠時間制,可定時開機熄機,播歌。超方便~

放廳,睡房都咁正~~

其他產品重點:
- 兩組模擬音頻輸入(3.5mm 及 RCA)
- CD-R/USB手指播歌
- FM收音機 (20個台記憶)
- 輸出功率: 100W

產品狀況:
機身 :98%新(主機頂角位表面有幾毫米非常輕微的花痕,超原美主義者恕不合。敬請留意及見諒。謝謝 )
遙控:有 (全新未開封)
說明書:有 (全新)
原盒:沒有

產品資料:
http://www.philips.com.hk/c-p/BTM5120_12/-/overview

怎樣交收:
聯絡:有意快電郵到[email protected]
敬請一定要留電話確認。
如果冇電話好難預留! 謝謝
交收地點:方便你的~港鐵沿線車站

謝謝

減價平售給各位Nice ching~
$1,180
回復

再減價平售給各位Nice ching~
現減至$1,150
回復