新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
查看: 6561|回復: 8

[電源線] Shunyata Research Sigma digital 電源線殘線賤賣Sold

已出售 SOLD

小弟為第一批蛇王Shunyata Research Sigma digital 電源線用家
本來想用一輩子此線,但近來發覺無用
現賤賣小弟手上這條Shunyata Research Sigma digital
唯這現上並無咁大隻蛤乸隨街跳
簡單講講............靚靚鋁盒連單連證書比前工人唔小心扔左 (我已將工人扔左回祖國)
此線無單無盒

電源線接頭因長期受壓小小彎曲,有相可睇

聲同功能等沒有問題,3小時前還在服役,小弟轉用duelund電源線在S10位,故打算放售
以名譽和人頭擔保100%真線

已售,謝
相後補

WhatsApp Image 2017-05-27 at 01.42.30.jpeg
WhatsApp Image 2017-05-27 at 01.42.48.jpeg
好線好價. 助推. 請問師兄Duelund 電源線係diy 嗎? 仲比蛇皇老頂堅?
回復

hscar 發表於 2017-5-27 02:05
好線好價. 助推. 請問師兄Duelund 電源線係diy 嗎? 仲比蛇皇老頂堅?

小弟純粹地因線太多換來換去用
沒有必然duelund比 蛇王好
但duelund線較為平 DIY 的,用落聲可接受,賣走其中一條比較合理,我賣的價正好是duelund成本價 (賣duelund 應會蝕更多)
duelund 在某些器材配搭可能有太衝的感覺,舍下則還可接受
回復

sealteam4 發表於 2017-5-27 02:13
小弟純粹地因線太多換來換去用
沒有必然duelund比 蛇王好
但duelund線較為平 DIY 的,用落聲可接受,賣走 ...

Duelund 條PC都做到咁貴.  ching真係dum本. 希望早日賣出
回復

hscar 發表於 2017-5-27 02:27
Duelund 條PC都做到咁貴.  ching真係dum本. 希望早日賣出

有4成價是因頭尾用左古河老頂再加叉仔
回復

hold
hold 至週一
回復

hscar 發表於 2017-5-27 02:27

淘寶小皇電子 Dueland v3.0,¥2400/m
回復

快速地已SOLD
謝謝師兄們
回復

嘩 蛇王頂班
本來個價位已經完勝其它線材 現在仲要平售 可惜太遲了
回復