新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
查看: 4553|回復: 10

[電源處理器] 出售: PLiXiR Elite BAC 150 平衡降壓牛 100v出

出售: PLiXiR Elite BAC 150 平衡降壓牛
Input. : 220Vac ~ 240Vac
Output: 100Vac
香港行貨特别訂制,全新未用過售$5000
美式,有意請PM及留電,非誠勿擾!

Re.........
回復

Re........
回復

.......$4800
回復

.......$4800
回復

點解唔用?
回復

我訂佢代理要我等三個月,一心用來配心儀以久嘅曰版100V Denon SX1,點知因為等得太内,部SX1都未揾師兄訂,途中殺出咗部心動嘅cd機,之后仲買埋潻,所以得物無所用,全新未用,所以出售。
回復

fkbong 發表於 2017-8-24 19:38
我訂佢代理要我等三個月,一心用來配心儀以久嘅曰版100V Denon SX1,點知因為等得太内,部SX1都未揾師兄 ...

原來如此! PLiXiR 確是俾100V player用的一個好選擇!
不過想八吓ching最後買了邊部player?
回復

AS881 發表於 2017-8-24 20:46
原來如此! PLiXiR 確是俾100V player用的一個好選擇!
不過想八吓ching最後買了邊部player?{:1_ ...

師兄冇講錯,部PLiXiR 確是俾100V player用的一個好選擇! 小弟之前都揀咗好內,之後有師兄推薦這個牌子,小弟就用e-mail同plixir 設計師聯絡及查詢,之後就特別訂制這隻有質素嘅降壓平衡牛,而機內箭豬牛設計師話要由英國訂制後再到新加坡,所以要等三個月,隻牛原廠出品非常之正!
小弟係等牛嘅期間買咗一部香港冇乜人識嘅Ayon cd機.
回復

fkbong 發表於 2017-8-24 21:28
師兄冇講錯,部PLiXiR 確是俾100V player用的一個好選擇! 小弟之前都揀咗好內,之後有師兄推薦這個牌子, ...

哦, Ayon 牌子! 知道
回復

已售給有诚意及爽快師兄、謝謝!
回復