新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
查看: 23117|回復: 33

[合併擴音機] Diablo 120

想問ching ,小弟想升級diablo120 想問邊度有賣同折實大慨幾錢?thx~~~
我都想知有冇人敢答
回復

nds.nds28 發表於 2017-8-24 11:54
我都想知有冇人敢答

我知一定答, 但可惜我同貴豐飾理唔熟。。。。
回復

300 上次問過八皮有找,不過全城冇貨,120 就有,不過吾記得價錢,可以去德發地庫米樂試下,依家房仔有擺,推Focal N1 效果好好。
回復

問緊……等等……
回復

5萬頭 威達
回復

問左,五萬六
回復

bigpun1975 發表於 2017-8-24 12:57
300 上次問過八皮有找,不過全城冇貨,120 就有,不過吾記得價錢,可以去德發地庫米樂試下,依家房仔有擺, ...

唔該晒ching
回復

靚價。我有個朋友要想買120。。
回復

之前見有 C 兄放 300 6皮...
回復

史的墳 發表於 2017-8-25 13:57
之前見有 C 兄放 300 6皮...

東哥之前散貨都係賣六萬.
回復

racewong 發表於 2017-8-25 14:04
東哥之前散貨都係賣六萬.

呢部機問心講係一部好機,但原本街價價錢同聲音真係有一段距離
回復

史的墳 發表於 2017-8-25 14:06
呢部機問心講係一部好機,但原本街價價錢同聲音真係有一段距離

我都好鐘意300.

推屏風1.7i簡直係一流配搭.
回復

我見淘寶賣緊全新大波蘿300五萬七人民幣

https://m.intl.taobao.com/detail ... amp;id=521062080443
回復

差唔使2萬便可買到300, 一定300 la
回復

micma 發表於 2017-8-26 12:19
差唔使2萬便可買到300, 一定300 la

你用緊300緊係咁講啦 不過真係冇貨
回復

bigpun1975 發表於 2017-8-26 12:39
你用緊300緊係咁講啦 不過真係冇貨

回復

請問各位師兄
小第正為選擇貴豐Diablo 300及pass lab 350.8而煩惱,我已經試聽左新Diablo 300,聲音速度適中,注重音樂感,中音密度高及細緻,厚聲暖潤高貴及舜變不萛太快,但低音下潛力極强橫,請問那裡可試新pass lab 350.8,因新代理話無貨無得試聽,奇實試舊pass lab 350.5都可以,我想知pass lab聲底是怎樣,小第現用Dali Helicon 300書架喇叭,鋁帶高音紙盤低音,聲音屬於清爽帶些小甜美,空間感強,聆聽空間200尺,補充一點,小第聽得好雜古典、人聲小品、流行曲、jazz等,本人亦曾經聽過部份合併機,AA(太薄聲無肉地)、金仔(不是自己口味)、麥景圖(太厚聲太慢聲),胆機(太甜不是自己口味),本人比較喜歡暖聲、舜變快、聲音速度適中、空間感強,請問100K內除左Diablo及pass lab 350.5重有冇其他牌子介紹
回復

pp168168 發表於 2017-9-6 14:22
請問各位師兄
小第正為選擇貴豐Diablo 300及pass lab 350.8而煩惱,我已經試聽左新Diablo 300,聲音速度適 ...

試下新南瓜合併,貴少少你的budget,但會比你聽過的好!
回復

pp168168 發表於 2017-9-6 14:22
請問各位師兄
小第正為選擇貴豐Diablo 300及pass lab 350.8而煩惱,我已經試聽左新Diablo 300,聲音速度適 ...

師兄如有$100k,而又會以聲音質素行先下,請定必留意一吓Plinius reference 。
回復