新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
樓主: racewong

[官方活動] [花絮及討論區]全新配搭:Orpheus + Verity Audio

saiyan 發表於 2017-11-13 12:45
其他型號有冇優惠?

仲有呀, 剩買PARSIFAL 就送SPS2.7

如果買FINN, 就送SPC2.7
回復

racewong 發表於 2017-11-13 12:56
仲有呀, 剩買PARSIFAL 就送SPS2.7

如果買FINN, 就送SPC2.7

版主麻煩幫手問問Finn優惠價現在多少錢唔該。
回復

嘩!300k,豎琴CD加合併,再加對Parsifal Anniversary,仲送2.5M SPs2.7?!
Super deal!
唉呀,可惜我剛剛新換一批器材,如果唔係,呢個套餐必定屬於我
回復

la1209 發表於 2017-11-14 10:37
嘩!300k,豎琴CD加合併,再加對Parsifal Anniversary,仲送2.5M SPs2.7?!
Super deal!
唉呀,可惜我剛 ...

我聽到之後, 我都想放左我對屏風呀.
回復

racewong 發表於 2017-11-14 11:13

買多對囉
回復

racewong 發表於 2017-11-14 11:13

心動不如行動
回復

Does Parsifal Anniversary have 2 cabinets (one is for tweeter and the other is for woofer) which use jumper to connect together?
回復

請問Parsifal Anniversary 現在幾錢? 仲有無送線?
回復

arronlui 發表於 2018-1-31 16:39
請問Parsifal Anniversary 現在幾錢? 仲有無送線?

優惠期已過,有興趣請直接致電中環陳列室。
回復

ORPHEUS ABSOLUTE LINE CD & Integrated Amplifier之间的信息线适合用RCA还是XLR?
回復

andy_wind 發表於 2018-2-5 08:25
ORPHEUS ABSOLUTE LINE CD & Integrated Amplifier之间的信息线适合用RCA还是XLR?

我見聲望上次係用蛇王既XLR
回復

racewong 發表於 2018-2-5 10:25
我見聲望上次係用蛇王既XLR

选择RCA还是XLR关键看是CD和功放是不是全平衡设计吧。一直没找到这款CD的内部照片,所以,不清楚是否是全平衡设计。功放应该是全平衡设计的。
回復

andy_wind 發表於 2018-2-6 12:52
选择RCA还是XLR关键看是CD和功放是不是全平衡设计吧。一直没找到这款CD的内部照片,所以,不清楚是否是全 ...

我沒玩過ORPHEUS, 但我記得佢地都係主張XLR呢
回復