新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
查看: 11514|回復: 70

[其他] 就快又細展了. 你去嗎?

http://www.feversound1.com/hkavpe2018_buysee/

就快是細展了, 你去嗎? 我早就買了飛, 不過見到個剛出的LIST, 說真真的有D失望.

比如威達沒有 NAIM 也沒有 PS AUDIO P12/15, 好在有 MAGICO A3.
瀛賽拉沒有雀仔喇叭.
好在Sound Concepts 出Kalista Dream Play
方浪好像是玩個 CLOCK.
B&W 只是出 803D3
耳機比較特別只有Vision Ears        ERLKÖNIG, 42800 一對非訂製耳塞.....

希望只是第一個表, 之後有驚喜啦.......
為左可以見多識聞既音響同打發時間, 一定會去!
回復

我就唔去啦,留番月尾才去 Hiendy 展
回復

參觀沒有衛突吧, HIENDY SHOW 反而頭痛如何去......
回復

t1174 發表於 2018-5-31 15:15
參觀沒有衛突吧, HIENDY SHOW 反而頭痛如何去......

點解呢?從那裡出發?
回復

馬鞍山, 開車去睇戲, 差D冇位, 又好像冇日拍, 巴士地鐵去轉展巴也會在德福行到金同食晒塵. 去了數次都是唔太喜歡去的地方來.
回復

t1174 發表於 2018-5-31 15:22
馬鞍山, 開車去睇戲, 差D冇位, 又好像冇日拍, 巴士地鐵去轉展巴也會在德福行到金同食晒塵. 去了數次都是唔 ...

我地會加開車班次呢
回復

回復

t1174 發表於 2018-5-31 15:22
馬鞍山, 開車去睇戲, 差D冇位, 又好像冇日拍, 巴士地鐵去轉展巴也會在德福行到金同食晒塵. 去了數次都是唔 ...

最舒服係響旺角先達坐紅Van, 15分鐘就到
回復

紅 Van 我應是至差的選擇,實暈

其實知唔知附近有冇日泊,多少行 show 比睇戲睇演唱會長好多時間,$20 一個鐘好好計。
回復

t1174 發表於 2018-5-31 16:46

其實知唔知附近有冇日泊,多少行 show 比睇戲睇演唱會長好多時間,$20 一 ...

巴士89D 轉13X
回復

t1174 發表於 2018-5-31 16:46

其實知唔知附近有冇日泊,多少行 show 比睇戲睇演唱會長好多時間,$20 一 ...

印象中冇困難喎。

https://www.kitec.com.hk/tchi/info_parking.html

好彩的話外面執雞泊表位。
回復

如果揸車九龍灣有停車場直泊就上去行,尖沙咀同會展泊頌麻煩,車多位少,尖沙咀唔care$可以直泊酒店,唔係都係公共交通工具方便d,不過呢d展覽小弟多數星期五就蛇王走去
回復

Skycam 發表於 2018-5-31 17:08
印象中冇困難喎。

https://www.kitec.com.hk/tchi/info_parking.html

我上次同朋友去睇 transformer 差點中招,不過比拿了飛那個好,小巴一塞就加30 min, 差點好遲入場,不過至頭痛是$20 個鐘冇日泊真夠金。
回復

t1174 發表於 2018-5-31 17:26
我上次同朋友去睇 transformer 差點中招,不過比拿了飛那個好,小巴一塞就加30 min, 差點好遲入場,不過 ...

近油站好似有個露天車場
回復

cheungtm 發表於 2018-5-31 17:10
如果揸車九龍灣有停車場直泊就上去行,尖沙咀同會展泊頌麻煩,車多位少,尖沙咀唔care$可以直泊酒店,唔係 ...

細展易好多,地鐵到。不過場本身就好差下,正方形房又細又矮。。。
回復

19 分鐘的車程用公共交通全 爆上個幾鐘未計等車。。。。

回復

現在黎緊總共有幾多個音展? 好似好多
回復

剛search, 對面宏展街有日泊,$100

回復

AS881 發表於 2018-5-31 17:42
現在黎緊總共有幾多個音展? 好似好多

4個
6月頭細展
6 月尾 Hi 展
8 月頭 大展
傳說 11月又有一個又是九展做的展