新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
查看: 20747|回復: 98

[商戶廣告] MPS X CAS 送線攞彩-3對M-11MKII唔洗抽~!

由於小店得到mps關顧可以獨家先賣mps m11mkii 兩個月,成績亦不負所托~!
現舉行送線攞彩回復活動,第88,188,288樓樓主可獲1m或1,5m 自選mps m11mkii 一對.
回復內容必須關於小店,小弟或MPS,對我有意見都可以寫一樣算數.

http://www.mps96.com.cn/prod_vie ... 82&FId=t3:100:3

MPS官方網頁亦更新左最新資料。

另外M11R MKii係音展前都會由小店獨家發售~!

嘩,咁so呀,潘老闆
回復

全力支持CAS!目前只有CAS獨家發售m-11rMK2
本次香港展MPS也有參展,希望各位發燒友前去捧場。
回復

快D換間大D的店舖先,實在太亂了
回復

唉等我自己覆多個la~!
回復

純綷支持一下
本身有一對MK1, 音展買左對MK2, 跟住買多條同軸
正到爆
回復

我之前都買咗一對 2M MPS M-11R RCA 過機用,冇投訴。MKII 應該更正,都想試吓
回復

#8 duck 5 duck just kidding
回復

張東尼@FB 發表於 2018-7-6 19:45
#8 duck 5 duck just kidding

我同MPS傾下呢求無人覆定唔係唔敢覆GA情況下會唔會降低門檻
回復

mps 支持
回復

一路有睇樓主facebook,大約知道發生緊乜野事。
MPS 線由樓主鋪暫做獨家到 8 月,樓主出 6月出 Post 到而家,連回覆都無乜。
之前(熱烈討論)既牌子,特然水靜河飛,相信同樓主敢怒敢言有關,究景呢一個送線活動係咪會有一班久未露面既 MPS 支持者再出番黎支持,真係值得期待追看。
回復

hifiuser 發表於 2018-7-7 13:33
一路有睇樓主facebook,大約知道發生緊乜野事。
MPS 線由樓主鋪暫做獨家到 8 月,樓主出 6月出 Post 到而家 ...

Sam確實是比較直的人,敢怒敢言確實存在,沒有不生意人之圓滑,這個方面確實不利於他自己更好發展。
令人欣慰的是,敢怒敢言之人往往沒有太多的鬼馬心思。

我覺得Sam既然都話對他有意見都可以寫出來,大家就暢所欲言,Sam都是有謙虛之心才能說出這番說話。

如果是這樣的話,講MPS線材的回帖會不會比講他意見的回帖少?
回復

不排除事情可能會按劇本發展,8月後,一班傳說中既支持者會再次熱烈支持 MPS 線材。

請大家拭目以待。
回復

foxpzg 發表於 2018-7-7 14:23
Sam確實是比較直的人,敢怒敢言確實存在,沒有不生意人之圓滑,這個方面確實不利於他自己更好發展。
令人 ...

潘總,香港 forum 就係咁樣。當某某品牌多人講就話係打手,少人講時又係話打手,憎人富貴嫌人窮的一街都係。
家下我電視機條電源線都用 M6 Mk2,MyTVSuper 條DC cable用 M9,仲有條同軸都係 MPS,全部都好好效果,物超所值!
最近試緊條 MPS HDMI 2.0 HDMI cable。煲一排看看如何。
回復

絕對認同,mps咁既價錢,已經好過好多身價不斐的線材!sam兄敢說敢言,直腸直肚,雖然可能得罪好多人,但佢只係表達佢自己的想法,行得正企得正,怕條春,個人意見,不喜勿插
回復

我都仲用緊年多前淘返黎DIY既X22.  確實唔錯.   要講CAS係6月頭尖東show, 貴檔口兩位女仕好出力又不至好hard sale. 雖然迷唔到我洗錢但確實要讚下.
回復

回復

我做依家先有時間上黎睇到O禁多位師兄GA意見,可以係成長環境教我是並是,非其非.

我大大話話出左黎做野十幾年,其實都好明白隨波逐流,係做生意GA生架之道.

但係無論係槍界,魔術界到依家音響界一直都堅持個人作風.

但係同時我清楚亦認為錯就要認,打就企低.我有錯我會盡能力去認錯同補救.

但係我無做過而屈我,就一定唔得.

反正都要搵野覆POST,各位師兄係某D人口中聽到我做GA野都歡迎公開,無論係好定唔好.

係我錯,我公開道歉,我無做過麻煩係澄清後唔好再講.

回復

hifiuser 發表於 2018-7-7 16:56
不排除事情可能會按劇本發展,8月後,一班傳說中既支持者會再次熱烈支持 MPS 線材。

請大家拭目以待。 ...

係就好啦,到時賣廠價,我又可以賺多D,反正香港得返我做.
回復

foxpzg 發表於 2018-7-7 14:23
令人 ...

放心,一定係講我多過講MPS,不過依家係香港得返我做MPS,師兄們點講都係好事.
回復