新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
查看: 13283|回復: 53

[商戶廣告] 可能係世界上最迷你嘅電源處理器

亦可能係世界上體績比例最貴嘅電源處理器 ,Bybee Quantum Conditioner:

隔直(DC Blocking)
斷地(Ground Loop Breaker)
濾波 + 三春
無相真龍「龍根」
落埋 WA 量子 fuse!
不過貴過隔離牛 ,承惠 HK$8800

同場加映,Bybee 最新旗艦 Bullet,貴到冇朋友嘅 Super AC Bullet!
效果比黑色標準版 AC Bullet 戰鬥力强三倍! ,如果改用 Super AC Bullet,HK$11400

相片嘅版本煲煉中,一個星期後可以公開試用,Super AC Bullet 版本只接受 custom order,不設試用

評分

查看全部評分

馬sir, 我隻隔離牛加左Super AC Bullet後真係好聲到不得了,好似upgrade左器材咁!連部oled畫面都靚埋,荷包鬆動既話,真係要搬埋另一隻牛俾你加子彈!

等你煲完部迷你電處,我又借黎玩下先!

評分

查看全部評分

回復

dreamchung 發表於 2018-9-7 11:16
馬sir, 我隻隔離牛加左Super AC Bullet後真係好聲到不得了,好似upgrade左器材咁!連部oled畫面都靚埋,荷 ...

回復

馬Sir, 請問 Purifier XLR頭 可唔可以改用Super AC Bullet?
回復

我而家用緊隻5春牛都係用4粒SUPER 春, 暫時用左2星期左右, 仲煲緊, 表現已經好正, 已收貨,
因我屋企所有電器全部插晒去隻牛, 全家受用, 值得一步到位上SUPER

評分

查看全部評分

回復

sclegend 發表於 2018-9-7 11:53
馬Sir, 請問 Purifier XLR頭 可唔可以改用Super AC Bullet?

唔同嘢,Super AC 同 AC Bullet 只係行電用,信號係用 Slipstream Purifier

XLR 標準版用 Copper,再上係 Silver,最貴係 Gold,基本上一級貴接近一倍
回復

kelvncyl 發表於 2018-9-7 12:00
我而家用緊隻5春牛都係用4粒SUPER 春, 暫時用左2星期左右, 仲煲緊, 表現已經好正, 已收貨,
因我屋企所有電 ...

回復

又出嘢毒膠人
回復

回復

你係咪真係得閒先?我好似仲有嘢響你度喎~
回復

窮呀!斬你隻雞~

評分

查看全部評分

回復

kelvncyl 發表於 2018-9-7 12:00
因我屋企所有電 ...

我都係5春,不過只係兩粒super咋
回復

dreamchung 發表於 2018-9-7 14:01
我都係5春,不過只係兩粒super咋

以後再 upgrade 囉!
回復

wilmerworkshop 發表於 2018-9-7 13:27
你係咪真係得閒先?我好似仲有嘢響你度喎~

係喎, 交換啦。。哈哈

下星期約你
回復

咁细隻! 好有興趣 隻電處插乜啱㗎?
回復

AS881 發表於 2018-9-7 19:01
咁细隻! 好有興趣 隻電處插乜啱㗎?

Rated 10A,基本上插乜都得
回復

racewong 發表於 2018-9-7 15:32
係喎, 交換啦。。哈哈

下星期約你

知你忙嘅,我唔提你啦,下星期你自動波啦
回復

wilmerworkshop 發表於 2018-9-7 20:11
Rated 10A,基本上插乜都得

插power也得喎咁
回復

刀與知乜春?
回復

想問下。。。若未有隔離牛。。。應該買隔離牛先?還是這新出的電處先呢?
會否重覆咗呢?仲想問下。。。其實那些AC Bullet是甚麼原理的呢?請指教!
回復