新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
查看: 8997|回復: 41

[分享] 新成田喬遷新址

今日放假行經深水埗,循例入去成田同新成田睇吓有無好o野執啦,
入到成田見有部菲記9600 3D BDP,二手價賣$2600,唔錯喎!
老闆話仲有保養添,最衰已經入咗馬仔,否則都係換機之選,
呢部機初出時差唔多5K,依家半價都算低玩,最緊要已經唔係用8字插頭,
呢個係我當時唔入9500嘅其中一個因素,大家有興趣都可以去睇吓.
行完成田,當然過馬路剎埋去新成田刮吓有無好o野啦,點不知睇到呢個情景...

吓...!摺咗,個市真係咁難捱??

行埋去睇真D,原來唔係摺咗,係喬遷咗去對面汝州街238號地下,嚇得我吖...

入到舖同老闆祥哥傾咗幾句,佢話因為舊舖太細,唔夠空間招乎客人,所以搬遷到新址繼續為機迷服務咁話喎,
入去舖內走咗一轉,又真係幾舒適喎,大家下次行開深水埗,記得都去新成田新舖睇吓有無荀o野執o勒...

手上無相機,唯有用住部cheap cheap手機影住先啦,唔係好清,大家千祈唔好炸形...

鎮店之寶

評分

查看全部評分

Are they rival with the original Narita(Mr. Tsang) or just partners ?
回復

其實呢間野買野抵唔抵?
回復

其實呢間野買野抵唔抵?
tomastim 發表於 2011-7-7 14:59

我係度買過幕,老闆好有交帶,貨到左一排仲打電話黎問下你件貨用成點
回復

Are they rival with the original Narita(Mr. Tsang) or just partners ?
ac388 發表於 2011-7-7 14:44

據說兩間已無關係...
回復

我係度買過幕,老闆好有交帶,貨到左一排仲打電話黎問下你件貨用成點 ...
STANLEY2468 發表於 2011-7-7 15:19

好似重可以送上門
回復

我係到買過兩部投影機.......老細仲話,如果來買嘢撻"百士佬"個朶,有得折同有野送!
回復

新地方正好多
回復

我部馬仔7005咪係度買
回復

有隻MK十仔呀
回復

真係靚咗又大咗好多喎,呢間嘢真係幾好服務,有傾有講,二手嘢又啱我地呢D市井玩,真係我的至愛!!

不過一次都嬲嬲地,佢上次留咗部Epson4500投投俾我 ,睇朝攞住舊錢出去買個肥仔話隔晚已經賣咗俾人,嗰刻真係想爆炸
回復

有隻MK十仔呀
Manson 發表於 2011-7-7 19:47

佢有賣MK水嘢,價錢都OK,響百事朵重有11折正!!
回復

不過一次都嬲嬲地,佢上次留咗部Epson4500投投俾我 ,睇朝攞住舊錢出去買個肥仔話隔晚已經賣咗俾人,嗰刻真係想爆炸
faigoal 發表於 2011-7-7 19:54

faigoal佢係應承留比你;定係經已落埋訂
回復

只係口頭應承,咁我都明白人做生意點知你係咪玩嘢,有生意緊係做咗先,佢又搵唔到我電話號碼!!
回復

只係口頭應承,咁我都明白人做生意點知你係咪玩嘢,有生意緊係做咗先,佢又搵唔到我電話號碼!! ...
faigoal 發表於 2011-7-7 20:10

搵唔到電話號碼...封你後路既[免責條款]黎遮。
我估正路係人地肯即刻磅水抬走(利誘)+可能重係熟客(威逼)添。
口頭應承但比人放飛機,曾經何時我都領教過,所以當刻果種氣結,我完全感受。
回復

The lady is very nice !
回復

我個得呢兩間嘅價一般都靚過旺角鋪
回復

我個得呢兩間嘅價一般都靚過旺角鋪
pinkspider 發表於 2011-7-8 21:25

一啲啲啦.一般買水貨會好啲.行貨就睇牌子!  
回復

一啲啲啦.一般買水貨會好啲.行貨就睇牌子!
VW.R36 發表於 2011-7-12 00:15

Agree!!
回復

都係自己 CHECK 清楚先好收貨

回復