新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
樓主: chrisclw

[家訪] AV急症室登記處

可以呀!什麼時候方便。
回復

師兄你好,小弟大約2年前左右開始愛上AV 家庭影院,一直都是在網上參考其他師兄的心得交流,
慢慢升級,剛剛升級做5.1.2,但唔知道究竟自己既設定啱唔啱,知道你地上門應診,真心希望大師能上門指點一番,可以交流心得。
以下是我的設備:
Amp: pioneer lx 701
Bluray : pioneer lx58
啦叭 : Kef T105 5.1 組合 + Kef Egg E301 做 Front Height
回復

師兄們好
AV急症室現時還有出診服務嗎
回復

edd0325 發表於 2022-3-2 22:29
師兄們好
AV急症室現時還有出診服務嗎

呢排真係難D喇{:5_456:}
回復

師兄們大家好,小弟都想掛號,皆因小弟幾個月前換左A8A, 今日我有幸參加到A8A個活動,完左之後發覺同自己set野相差得太遠,所以希望有版主可以出手相助
回復

ngaijerry 發表於 2022-5-21 22:39
師兄們大家好,小弟都想掛號,皆因小弟幾個月前換左A8A, 今日我有幸參加到A8A個活動,完左之後發覺同自己se ...

首先多謝師兄嘅支持,近期疫情放緩,可以安排一下,有期我盡快通知你...{:5_475:}
回復

pepsiman 發表於 2022-5-21 22:57
首先多謝師兄嘅支持,近期疫情放緩,可以安排一下,有期我盡快通知你...  ...

多謝晒,百事兄
回復