新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
查看: 29519|回復: 81

[品牌] Yamaha 同好會

好難玩既3800
想當年(其實係舊年), 上左通利,中左3900毒,不過patrick哥講,唔玩present 就浪費, 因為呢句,我就投入左"怕你牙"陣營
回復

想當年(其實係舊年), 上左通利,中左3900毒,不過patrick哥講,唔玩present 就浪費, 因為呢句,我就投入左"怕你 ...
cyberken 發表於 2010-7-2 10:19

咁我都覺得patrick都幾倒yamaha米o架,話說有次見一個客試機,
patrick問佢鍾意邊類聲效,個客答佢話鍾意天龍果隻埋身勁feel,
跟住patrick同佢講:咁你唔洗試o勒,你要果o的yamaha畀唔到,
(隔幾秒之後)不過既然嚟到,鍾意咪開畀你聽吓囉.
最後呢個客終於買咗yamaha,hehe...;P
回復

咁我都覺得patrick都幾倒yamaha米o架,話說有次見一個客試機,
patrick問佢鍾意邊類聲效,個客答佢話鍾意天 ...
pepsiman 發表於 2010-7-9 12:26

呢D先高手,以退為進
回復

Z7
回復

Z7
MarkMak 發表於 2010-7-15 13:37

mark哥,套機tune好未?
回復

回復 6# pepsiman

pepsiman,喺隔離台唔見你哋一排,今日心血來潮上嚟睇吓,見返你哋成班師兄喺道,真開心

經你同Timmywan老師建議後,移咗後置位置,後面聽返好多嘢,上星期拉埋獨立電後,成套機生晒,力又大咗,音場又大咗,出D音都實在返,電視都好似光咗同實在咗,我諗起碼有30%進步 。幾時得閑再上嚟指導下,下星期六下午可以嗎?
回復

回復 7# MarkMak

下星期六一定唔得啊,因為外父70大壽,
你有無興趣參加我地舉辦o既家訪交流室呀?
http://www.hiendy.com/forum/view ... &extra=page%3D1
回復

回復  MarkMak

...
pepsiman 發表於 2010-7-16 10:29

我都有興趣呀 (需然套機唔多見得下人)
但係邊樹排隊嫁,有無家訪報名區呢
回復

回復 8# pepsiman

Hi, howto join???
回復

回復  pepsiman

Hi, howto join???
MarkMak 發表於 2010-7-16 12:13

直接同百事佬報名就可以, 佢基本上全天侯, 十九區都會去 離島都去
回復

回復  MarkMak

...
pepsiman 發表於 2010-7-16 10:29

我又有興趣,不過係去見識吓其他大哥大姐套機,最多我幫吓手搬搬抬抬呀!
回復

直接同百事佬報名就可以, 佢基本上全天侯, 十九區都會去 離島都去 ...
cyberken 發表於 2010-7-16 12:15

咁係咪直接 pm 佢呀?
回復

直接同百事佬報名就可以, 佢基本上全天侯, 十九區都會去 離島都去 ...
cyberken 發表於 2010-7-16 12:15

深圳去吾去?
頂, 你估百士佬真係超人咩,做X佢?
回復

深圳去吾去?
頂, 你估百士佬真係超人咩,做X佢?
ryanenen 發表於 2010-7-16 12:24

深圳佢去, 不過要請佢按摩兼比埋代支
回復

回復 8# pepsiman

OK, I join. Pepsiman, please call me
回復

我又有興趣,不過係去見識吓其他大哥大姐套機,最多我幫吓手搬搬抬抬呀!  ...
chrisclw 發表於 2010-7-16 12:19

x2
回復

pepsiman ,我甘算唔算已經報咗名
回復

回復

Z 17.......

未買! 同緊入門-預備班-迎新講座級 RX-V465.........

到我有錢玩高檔野既時候, 我估應該出到Z 17嫁喇.....
回復