新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
樓主: cyberken

[線材] voodoo 同好會

我唔係會長, 會長係數字馬田
Power Cable:
Air Dragon (top)
Super Tesla
Crystal Vajra
Black Diam ...
cyberken 發表於 2011-8-10 16:57

我邊係會長,我只是岩聽就買!
回復

i use Platinum dragon connect to 7s1...感情出哂黎...
回復

音色好,密度夠,但就唔係走高低極盡伸延既路線,聽人聲就真係一流.
2手價6k左右.
據聞新線要13k ...
faihim 發表於 2011-8-10 19:29

我就覺得高低伸延都好盡下, 一萬線, 你想要幾盡先Lol
二手價, 誰來定好與唔好? 平放又話冇二手價, 貴放又話放得貴。
回復

Ckw3031兄!我想faihim都係真心分享既,唔好太介意!
不過我個人都覺得高音伸延確實爭D,係同canare l-2t2s AB比較的,但伸延其實又不代表—切嘰
回復

二手價有時真係好難講!條名琴線1.5m我都要$6xxx先放到
回復

雖然我聽人講過呢個牌子二手鋪都晤收.真奇怪但如果真係一條好線話我真晤介意佢有冇二手价值
回復

雖然我聽人講過呢個牌子二手鋪都晤收.真奇怪但如果真係一條好線話我真晤介意佢有冇二手价值{:5_52 ...
灰狼 發表於 2011-8-22 23:39

真係架? 2 手鋪都唔收?
回復

真係架? 2 手鋪都唔收?
cyberken 發表於 2011-8-23 09:53

我都係聽返來之嘛>版主大人你不妨去印証下係咪>因為本人真想試下呢個牌子.但個人又担心二手价值問題<其實主要原因係沒錢>:.所以一直沒試
回復

我用Air Dragon 落前級, 都係多馬田會長嘅毒药!  雖然Chord 班前輩話Chord機要用原廠線, 但問代理借返嚟後真係賴嘢, 成個音場撑開哂, 乖乖科水。

雖然話二手舖唔收, 但見隔離台放嘅voodoo都好快成交, 價錢都唔錯
回復

我用Air Dragon 落前級, 都係多馬田會長嘅毒药!  雖然Chord 班前輩話Chord機要用原廠線, 但問代理借返嚟後 ...
leoking 發表於 2011-9-2 10:23

唉!二手價!算啦,吾好聽,幾好二手價都冇用!
回復

我用Air Dragon 落前級, 都係多馬田會長嘅毒药!  雖然Chord 班前輩話Chord機要用原廠線, 但問代理借返嚟後 ...
leoking 發表於 2011-9-2 10:23

AIR 好似要兩雞野喎
回復

兩雞幾買條二手佬唔收嘅線真係兵行險著而且我一向好少投資落PC, 但聽完AIR放唔到手, 無計!
回復

兩雞幾買條二手佬唔收嘅線真係兵行險著而且我一向好少投資落PC, 但聽完AIR放唔到手, 無計! ...
leoking 發表於 2011-9-2 13:47

leo sir既兩萬, 等於我洗廿蚊咁上下啦...
回復

回復 33# racewong

唔好玩la! 我唔敢上嚟跟各位ching学嘢la!
回復

回復  racewong

唔好玩la! 我唔敢上嚟跟各位ching学嘢la!
leoking 發表於 2011-9-2 14:03

妖! 我都係睇你d post長大架! 你唔好咁謙啦!
回復

妖! 我都係睇你d post長大架! 你唔好咁謙啦!
racewong 發表於 2011-9-2 14:06

有冇人睇我D post呀,睇我D post會變靚D添呀!
回復

7500martin 發表於 2011-9-2 14:10

無!!! 因為你o係R33都唔係用依個網名!
回復

7500martin 發表於 2011-9-2 14:10

我都比你毒得好很慘呀
回復

無!!! 因為你o係R33都唔係用依個網名!
racewong 發表於 2011-9-2 14:37

R33我豬up概野,邊到有係Hiendy到咁好睇!
回復

R33我豬up概野,邊到有係Hiendy到咁好睇!
7500martin 發表於 2011-9-2 15:10

以前只係得r33比較熱門D, 所以我成日都去睇o下LEO SIR玩機寫心得...
回復