新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
查看: 9922|回復: 23

McIntosh Iphone Apps

McIntosh AP1可在蘋果專賣店下載,使iTunes在操作時呈現McIntosh經典外觀如同操作McIntosh單機的感覺。iPhone使用單一藍色功率表,而iPod的屏幕更大,可展示立體聲電平功率表。

正呀!
回復

請問android機會否有此app
回復

有冇方法令個apps support FLAC?
回復

tm1685 發表於 2013-3-13 10:31
請問android機會否有此app

Dear 師兄,
應該暫時未有的
回復

katsui 發表於 2013-3-13 23:10
有冇方法令個apps support FLAC?

sorry 師兄,
此 apps 不能支援 FLAC , 而且亦未見有新的更新呢
回復

有新update....但up完之後死咗.......
回復

Kelen 發表於 2013-4-25 15:24
有新update....但up完之後死咗.......

我都是,完全廢左!
回復

幾時有android version啊?
回復

Dear 師兄們,
小弟也更新了但未見有問題,會否摌了舊的再重裝會好點呢
回復

ahkai 發表於 2013-4-25 16:55
幾時有android version啊?

Dear 師兄,
不確定呢,再問問工廠先
回復

kenho 發表於 2013-4-26 17:51
Dear 師兄們,
小弟也更新了但未見有問題,會否摌了舊的再重裝會好點呢 ...

A new 1.2 version had release again today.....but still can't fix the problem....what's wrong with mcintosh !
回復

Kelen 發表於 2013-4-27 17:40
A new 1.2 version had release again today.....but still can't fix the problem....what's wrong with ...

Dear 師兄,
小弟的 iphone 4S 剛也 update 了 1.2 version McIntosh Apps, 但一切工作正常喎,何解呢?
回復

kenho 發表於 2013-4-27 20:23
Dear 師兄,
小弟的 iphone 4S 剛也 update 了 1.2 version McIntosh Apps, 但一切工作正常喎,何解呢?{: ...

噤就真係抓头喎。我的ipod4 同iphone5 就一开就闪退。根本开唔倒。而iPad mini就可以开到,但按play制就卽hang机。三件嘢都重装又重装咗N次都唔得.......都好down吓囉!
回復

Kelen 發表於 2013-4-28 01:17
噤就真係抓头喎。我的ipod4 同iphone5 就一开就闪退。根本开唔倒。而iPad mini就可以开到,但按play制就 ...

Dear 師兄,
的確是很奇怪呢 ,小弟已資詢了多位高手,得來的答案都不約而同指向網路問題,有可能是在下載更新程式時出了偶發的亂子 ,以至更新變成不齊全啟動,程式自然就 '當機' 了 ,可試試較穩定之網路供應商的網路再重新安裝,小弟現在更新的是 PCCW 網路,不妨一使吧
回復

kenho 發表於 2013-4-30 19:13
Dear 師兄,
的確是很奇怪呢 ,小弟已資詢了多位高手,得來的答案都不約而同指向網路問題,有可 ...

從外国纲站得知是iTunes match问题,我試過关掉後從新安装。结果係iPad mini 可以 。但iphone5 同 iPod 就依然唔work!
回復

佢個airplay係咪淨係只對應返老麥既產品?
回復

redwing 發表於 2013-4-30 22:49
佢個airplay係咪淨係只對應返老麥既產品?

对应所有牌子有AirPlay 產品

評分

查看全部評分

回復

請問點㩒呢個表出黎?
回復

redwing 發表於 2013-5-1 19:49
請問點㩒呢個表出黎?

Dear 師兄,
現在已有 1.3 的新 update 版本了
當 Wi Fi Lock 好後在播放器偵測到有 Air Play 配件時,播放器的主頁上的下面會出現一個三角形圖案,再按它一下,就會馬上彈出顯示所有 乎近偵測到的 Air Play 器材 ,選擇你想 Lock on 的那部,點它一下,然後回到主頁,三角形就會變了顏色,這樣是表示已跟器材對上了,稍等一會聲音就馬上響出來了,而且飛前飛後、大細音量調較時手機與器材都會是同步的。
回復