新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
查看: 84316|回復: 157

HIENDY 會員優惠: WIREWORLD SILVER STARLIGHT6 HDMI

火..   [複製鏈接]

為了報答會員一直以來對我們及WIREWORLD的支持,我們特意聯同SWT INVESTMENT LTD 合作,推出WIRE WORLD SILVER STARLIGHT 6 HMDI 優惠。
現凡是HIENDY 的金牌會員或以上的級別,於二零一一年十一月一日至十一月三十日,只要在WIREWORLD 兩間特許零售商: 尖沙咀數碼坊/ 盈富視聽科技及深水埗高明電子出示閣下的會員ID 號碼,即可以半價購買上述的HDMI (1M, 2M)。數量有限,先到先得。

保留購買發票,更可以獲WIREWORLD 的終生保用。

apprec, Day.jpg

產品資料,請參閱以下網址
http://www.wireworldcable.com/products/96.html

定價:
1M: HKD $ 4,100
2M: HKD $ 5,500

大家請留意,由於尖沙咀數碼坊仍在裝修中,所以如欲在旺角區以優惠價購買WIREWORLD SILVER STARLIGHT 6 HMDI的會員,可到"Grand Rich AV Technologies - 盈富視聽科技" 購買,地址為九龍旺角花園街 75-77 號花園商業大廈 1 樓

評分

查看全部評分

想買多條1M
回復

回復

唔係金牌會員

評分

查看全部評分

回復

如何查看會員號碼?

1.在任何一版的最上方,click 入登入名稱,如紅圈所示

2. 即可看到自己的會員號碼及級別,如紅圈所示

回復

唔係金牌會員
hkboy 發表於 2011-10-27 10:20

出多d post 好快到。
回復

半價即係幾錢???
回復

直得支持
回復

出多d post 好快到。
cyberken 發表於 2011-10-27 10:26

努力中,(包括呢個post hahaha)

評分

查看全部評分

回復

即係幾錢呀???
同埋~就咁講個 uid: ???  咁我咪可以用你 cyberken uid:3 個名去買?? 真係唔明喎???
回復

我即刻諗起howin..
回復

可以賣少少關子,為了引起不必要的誤會/尷尬,由其是"團購"二字可能會令大家有錯覺,HIENDY HIFI CLUB 會從中取利,所以HIEDNY 將來的優惠,我們傾向以此方式提供。
這樣可以方便大家購買,時間、地點自行決定。店鋪亦多了機會接觸大家,增加銷售機會。
而且如果今次反應理想,驚喜優惠將陸續有來。
所以希望大家積極發言、分享,成為令到我們流量更大時,我們就可以提供更多,更好的優惠。
回復

可以半價購買上述的HDMI (1M, 2M)..............請Ken版主可否提供折後價錢?
回復

都要大約比個價黎參考下呀..... 如果唔係到時去到發覺價錢同自己個筆直有差, 真係車錢都蝕埋......
回復

比返個金牌我呀.........
ERIC 發表於 2011-10-27 10:15

原來胡貴長老都係原始會員, 失敬失敬...................
回復

鯊魚哥

回復

即係幾錢呀???
同埋~就咁講個 uid: ???  咁我咪可以用你 cyberken uid:3 個名去買?? 真係唔明喎??? ...
tontontony 發表於 2011-10-27 10:31

1m 定價$4,100, 2m 定價$5,500
今次我們希望不增加零售商workload 及提供最大方便予會員,所以有此安排
我們會將會員名單將予兩間零售商,他會剔名,所以如果你用他人的uid 理論上是沒問題,不過就會影響別人。但我相信我們的會員不會盜用別人的uid,畢竟金牌會員是很容易達到、而且會籍不涉及金錢,再加上將來會有更多,更震撼的優惠提供,所以達至金牌會員應該大家得益,而且我們的金牌會員數目亦相當、相當多,相信問題應該唔大。
當然如果問題真的嚴重,我們將來提供優惠的程序會變得更複雜,到頭來都只會影響大家。
希望大家滿意今次的安排,多謝支持

評分

查看全部評分

回復

可以半價購買上述的HDMI (1M, 2M)..............請Ken版主可否提供折後價錢?
gundamfix2005 發表於 2011-10-27 10:41

半價即係幾錢???
ChiGun 發表於 2011-10-27 10:28

已UPDATED 喇
回復

原來胡貴長老都係原始會員, 失敬失敬...................
hkp1196 發表於 2011-10-27 10:45

我唔做得原始咩!

評分

查看全部評分

回復

我唔做得原始咩!
ERIC 發表於 2011-10-27 10:53

做得, 不過以後都無優惠之嘛
回復