新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
查看: 18096|回復: 73

[電源線] 等了一年: Kharma Enigma Extreme Signature PC

被喻為可以同Siltech 雙皇冠爭一日之長短的Kharma 頂級電源線 Kharma Enigma Extreme Signature, 由年頭等到年尾, 終於都到手上. 此線定價12,500歐羅, 實價同Siltech 雙皇冠仲要貴既電源線. 係外觀上, 比起前旗艦Enigma Signature 更加豪華, 鑲有金標誌. 中間亦都有一片木紋. 線身同Enigma Signature 差唔多.
而呢條線真係秘密製造, 唔好講話乜聲, 個樣都係等到收貨先知係乜.

大家先黎睇外觀:

評分

查看全部評分

十幾個

回復

毒死人咩..................
回復

同Enigma Signature相比, 線身差唔多. 而Extreme Signature 就多塊蛇皮, 而頭方面唔再用Oyaide 046. 轉左用隻叫LEGO既頭

評分

查看全部評分

回復

lego????點解要整塊蛇皮上去???
回復

skykids 發表於 2011-12-19 22:18
lego????點解要整塊蛇皮上去???

係Lego.   有無Idea係邊度有得賣?

塊蛇皮應該係比人感覺更加grand.. 同埋岩岩收到call.同一日羅到貨既師兄話"好L堅".. 煲陣就已經過曬Enigma Signature..叫我快d試!! 我係咁掛住影相都未插..

回復

十幾萬
回復

新老頂頭尾仲付送包皮,睇泥好有戰鬥力,高檔P.C.勢有新一輪換班潮出現
回復

mpv 發表於 2011-12-19 22:32
十幾萬

果個定價姐...賣價大約8皮
回復

westdoor 發表於 2011-12-19 22:34
新老頂頭尾仲有付送包皮,睇泥好有戰鬥力,高檔P.C.勢有新一輪換班潮出現 ...

有無見過果個LegO頭? 知唔知係乜來頭?
回復

kachow 發表於 2011-12-19 22:24
係Lego.   有無Idea係邊度有得賣?

塊蛇皮應該係比人感覺更加grand.. 同埋岩岩收到call.同一日 ...

iego from Taiwan Seem to be solid silver and it's pretty "soft"
回復

塊蛇皮應該係比人感覺更加grand.. 同埋岩岩收到call.同一日 ...

加洲兄,睇你買3條比老麥啦!
回復

Lego 台灣野.......中價貨..平過OYIADE同古河....
回復

點解頂級會用上LEGO? 話時話..條Enigma Signature 係米都改左用LEGO?
回復

回復

RYAN 發表於 2011-12-19 22:51
iego from Taiwan Seem to be solid silver and it's pretty "soft"

OH..原來係iego..   真係唔識..
回復

supercow 發表於 2011-12-19 22:58
點解頂級會用上LEGO? 話時話..條Enigma Signature 係米都改左用LEGO?

完全唔知點解   Enigma Signature仍然係Oyaide.
回復

個價真係殺死人lol....................
回復

masteralain 發表於 2011-12-19 22:53
加洲兄,睇你買3條比老麥啦!

好似得返1條未有主人. 其他比人掃晒   再下一批又唔知等到幾時
回復

買左佢...你好快又要買好多線比其他AV野啦...
回復