新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
樓主: jovi007

[線材] Wireworld 同好會

power strip 多ching用嗎?
回復

HDMI Wireworld Platinum Starlight 7   2M x 2條
HDMI Wireworld Platinum Starlight 7    12M一條!
加入大家庭來啦!

隻傳個12米的盒子吧。。。

隻傳個12米的盒子吧。。。
回復

bcychung 發表於 2015-1-6 20:36
已經買入Platinum Eclipse 第七代 XLR 1.5m。

明天有線取。

請問1.5m幾錢?_
回復

好似約25k
回復

行貨?

除左深水埗果奸,請問邊間有?
回復

想請問咁多位大大,platinum starlight 7 AES/EBU 頭尾兩個插頭上面嗰 Wireworld logo 啲字應該係白色定紅色?官方網頁嘅好似係白色丶但係我又見到街有啲係紅色!最好應該用咩方法確保條線係真定假?唔該晒!
回復

Harpist 發表於 2017-3-11 15:00
想請問咁多位大大,platinum starlight 7 AES/EBU 頭尾兩個插頭上面嗰 Wireworld logo 啲字應該係白色定紅 ...

我直接問 Wireworld, 佢官方回答係雖然個logo啲字通常係白色,不過有時都會用紅色!
回復

請問Platinum 最新是否Elcipe, Starlight 是上一代? 謝謝
回復

現在用緊Platinum Ecliqse 7 rca 行phono 去前級, Gold Ecliqse 7 rca 由前級去後級, 還有 Platinum Eclipse 喇叭線o 越來越喜歡 無音染,平順快速, 但高音不會標。
回復

CHING 們,
請問是否已出了Eclipse 8版本, 見EBAY有人賣, 但官網仲係7.....
假野?
回復

t10 發表於 2018-6-11 15:09
CHING 們,
請問是否已出了Eclipse 8版本, 見EBAY有人賣, 但官網仲係7.....
假野?

8 應該是事實了吧!

近來很多條7降價跳船事件!

回復

Wireworld 報到!!!

- Platinum Electra power cord
- Platinum Starlight HDMI
- Silver Starlight 6 HDMI
- Silver Startlight 5.2
回復