新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
樓主: wingchow

[品牌] McIntosh 同好會

火.. [複製鏈接]
FE....我仲未買呀..好想買.
supercow 發表於 2010-12-17 11:06

值得買...............
回復

回復  kachow

Hi Kachow hing, the photo is coming.........
whoami 發表於 2010-11-30 21:17

兩隻Master架再加Cerabase! 師兄果然同我一樣. 中左FE+老麥毒. 老麥用左FE後個膽味尤其散發得心曠神宜,  將老麥既柔情一面完全發揮晒出黎. 加埋美國機本身動態大既天性配合得天依無縫!

不過FE架同老麥唯一最大缺點係..老麥好多機身都頗大. FE HD02間隔真係好難就到.尤其中間個隔..所以買之前真係要計好晒數.
回復

兩隻Master架再加Cerabase!  師兄果然同我一樣. 中左FE+老麥毒. 老麥用左FE後個膽味尤其散發得 ...
kachow 發表於 2010-12-17 15:33

係呀!中間果格真係•••••••••••!
回復

係呀!中間果格真係•••••••••••!
whoami 發表於 2010-12-17 17:06

我中個格只係岩岩好放到個pre-amp. 同上面條柱只有1毫子厚度既位淨..我諗住換d薄身既墊代替老麥既膠墊...

回復

我中個格只係岩岩好放到個pre-amp. 同上面條柱只有1毫子厚度既位淨..我諗住換d薄身既墊代替老麥既膠墊... ...
kachow 發表於 2010-12-17 18:05

巳經靚到爆哂燈!
回復

我中個格只係岩岩好放到個pre-amp. 同上面條柱只有1毫子厚度既位淨..我諗住換d薄身既墊代替老麥既膠墊... ...
kachow 發表於 2010-12-17 18:05

禾衣家新買返黎中間果格只係放左個有線解碼盒,越諗越唔順氣,用成皮野放個爛鬼有線盒,睇波果陣又唔係靚啲!
回復

452有未呀))))))))))))))))))))))))

回復

老麥友不容錯過

iPhone / iPad App: 美國「麥景圖」 McIntosh AP1 音樂播放器
回復

回復 67# 貓哥

貓哥兄、你又係等緊 MC452,我又係喎,可能要到過農曆年後先有,等到頭髮白都未有,我以PM 你留E貓
回復

回復  貓哥

貓哥兄、你又係等緊 MC452,我又係喎,可能要到過農曆年後先有,等到頭髮白都未有,我以PM ...
otis008 發表於 2011-1-4 08:58

唔知452大約賣幾銀呢?
回復

C2300+MC402報個到先
回復

C2300+MC402報個到先
chongun 發表於 2011-1-27 21:46

唔知老麥夾mbl係咩聲底! 禾想聽吓...............
回復

唔知老麥夾mbl係咩聲底! 禾想聽吓...............
whoami 發表於 2011-1-28 11:47

啱啱開聲, 真係要過幾個月至知
回復

各位MCINTOSH 粉絲
新年進步, 身体健康, 財源廣進, 早日搵到心頭好
回復

祝各老麥同好 年年升級  越玩越好聲
回復

祝各老麥同好 年年升級  越玩越好聲

回復

hi brother, is there any brother know,
can we still direct order the light bulb fm "RICHCOM"???

one of the light bulb of my pre amp was running out of her life .........
my pre amp was blind now....... poorrrrr
回復

頭先去圖書館,見到本台灣書(音響論壇),裹面有兩個廣告都有 C50 & MC452剛到貨,地址應該係台南 D&M開聲,希望香港好快有貨到啦.
回復

新仔報到MA6600, 窮人 學人玩Mclntosh, 好鍾意Mclntosh個Look , 食樹皮都要買部噃嚟玩 ,
但係點解無人買Mclntosh cd機? 我就想買一套西裝, 唔知MCD500好唔好, 希望比D意見.
回復

any c hing has mc 2301 ar ! i want to listen !
coz the dealer set up is really really bad
回復