新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
查看: 6246|回復: 27

[分享] 重出江湖的(M&K創辦人Ken Kreisel)

喺今年嘅2012年1月17號"HIENDY影音俱樂部"與"阿二無綫電"

成功合辦咗兩場,超低音新勢力嘅試聽會

包括( KK SOUND MX \ MX-5000 MKIII )兩款超低音"

所以想借此post一些關於 "(M&K創辦人Ken Kreisel)"嘅資料,跟各位分享吓

評分

查看全部評分

回復

佢以前d M&K低音 , 到宜家都o甘多追隨者 , 真係一個低音神! 希望佢未來有多d產品出黎就好啦 !
回復

kelvinchow8 發表於 2012-3-7 01:24
佢以前d M&K低音 , 到宜家都o甘多追隨者 , 真係一個低音神! 希望佢未來有多d產品出黎就好啦 !   ...

其實我之前聽過,賣影音嘅朋友話比我聽,Ken Kreisel之前間M&K公司唔係出售,係比人食咗 ,總之:一隻靚嘅超低音 ,真係打你心口,打得好爽
回復

edward0914 發表於 2012-3-7 01:57
其實我之前聽過,賣影音嘅朋友話比我聽,Ken Kreisel之前間M&K公司唔係出售,係比人食咗  ...

都有睇過M&K d故仔 ...... 只可以講句好可惜lo !
回復

重出江湖的(M&K創辦人Ken Kreisel)

期待佢既專業版系列

- 發送自我的 iPhone 大板凳應用
回復

10bucks360 發表於 2012-3-7 07:58
期待佢既專業版系列

me 2
回復

我屋企好似全部都係 m&k 喎 !
回復

大玩偶 發表於 2012-3-7 17:25

羨慕

回復

10bucks360 發表於 2012-3-7 18:03
大玩偶 發表於 2012-3-7 17:25

我係 細 M&K ...

你係 大 M&K 喎....
回復

大玩偶 發表於 2012-3-7 19:03
我係 細 M&K ...

但部 amp 同個影音柜唔得呢
回復

maner394 發表於 2012-3-7 19:09
但部 amp 同個影音柜唔得呢

但我聽聞由 607 換左部 頂級 906 ....都無乜大改善喎....
搞到我又思思卻步....一來無乜錢剩... 窮過鬼.....
回復

大玩偶 發表於 2012-3-7 19:12
但我聽聞由 607 換左部 頂級 906 ....都無乜大改善喎....
搞到我又思思卻步....一來無乜錢剩... 窮過鬼.. ...

聽聞(籍口)....自己試過味先?.......906頂級已經係以前的事,616都出啦.......

你自己寫的:人一世...物一世...咩都要試盡佢 !
回復

maner394 發表於 2012-3-7 19:19
聽聞(籍口)....自己試過味先?.......906頂級已經係以前的事,616都出啦.......

換 616 易過借火 !  
回復

大玩偶 發表於 2012-3-7 19:22
換 616 易過借火 !

咁咪無進步囉.........
回復

kelvinchow8 發表於 2012-3-7 01:24
佢以前d M&K低音 , 到宜家都o甘多追隨者 , 真係一個低音神! 希望佢未來有多d產品出黎就好啦 !   ...

我都有4對他的精品,而且不是強國製造
回復

bmb_hd 發表於 2012-3-7 23:29

咩形號

回復

10bucks360 發表於 2012-3-8 00:03
bmb_hd 發表於 2012-3-7 23:29

其實唔算係乜鬼精品啦,
三對SS150 及一對bookshelf 75 only
回復

原本打算對bookshelf  75 用在2nd HT 作back surround,

但後尾手痕係街邊又執多左對SS150。
回復

bmb_hd 發表於 2012-3-8 02:07
原本打算對bookshelf  75 用在2nd HT 作back surround,

但後尾手痕係街邊又執多左對SS150。 ...

邊得你有咁多SS-150架?

回復