新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
樓主: kingyan

[品牌] 分享都有罪, 只好自刪, 多謝收看

火... [複製鏈接]

~~~~~~~~~~~
回復

會長,
用得加馬黑鑽,FM前後級會係不可取代嘅絕配,Kharma與FM Acoustics前世今生都係天造地設嘅一對,今天就由會長出手令她與他再續前緣吧!
聽過多套百萬大軍組合,只經常記掛住兩套Kharma與FM組合發出洗腦級嘅絕妙音波他朝一日,我可以由"帶副蠔"進化為"大富豪"的話一定要買番套嘆下!
用Exquisite Mini嘅人有福了,只需用價廉物美嘅FM255 MK2與411 MK2已有足夠密度與力度去釋放Mini嘅令人驚異嘅潛能,演繹Hi End定義不作他選!
回復

會長,
用得加馬黑鑽,FM前後級會係不可取代嘅絕配,Kharma與FM Acoustics前世今生都係天造地設嘅一對,今天就 ...
westdoor 發表於 2010-10-17 13:47

西門社長,卡馬得以廣爲人認識,你都有唔小功勞,對3.2.2唔襯你嘅身份,快啲換黑鑽啦
回復

西門社長,卡馬得以廣爲人認識,你都有唔小功勞X2
回復

~~~~~~~~~~~~~~~
回復

西門社長,卡馬得以廣爲人認識,你都有唔小功勞,對3.2.2唔襯你嘅身份,快啲換黑鑽啦 ...
shadam 發表於 2010-10-17 15:27

沙胆仔,
今晚您帶錢上泥我屋企抬走對3.2.2,明天我就副蠔扮富豪上代理入手對黑鑽肥婆!

評分

查看全部評分

回復

沙胆仔,
今晚您帶錢上泥我屋企抬走對3.2.2,明天我就副蠔扮富豪上代理入手對黑鑽肥婆!

...
westdoor 發表於 2010-10-17 18:04

西門社長,你對畗貴喇叭我玩唔起,你睇我買蘇菲亞都要買二手就知我幾富貴啦
回復

沙胆仔,

...
westdoor 發表於 2010-10-17 18:04

西门兄,
點都好你都係時侯 入手對黑鑽肥婆架la>.^
回復

kharma實在太貴, 入門級都要OVER 70K....>_<
回復

西门兄,
點都好你都係時侯 入手對黑鑽肥婆架la>.^
ensemblefai 發表於 2010-10-18 09:54

輝輝,
呢期您玩牛肉粒玩得好得!我得D杯杯碟碟,都係時候擺D八仙果,牛肉粒上去.....就真
回復

~~~~~~~~~~~~~
回復

回復 75# kingyan
"呢套前後真的買唔起林緊darTZeel合拼機炸"

Hi C Hing, I think if you really go for the Dartzeel, the separate pre+power amp combo should be the first choice.  I have auditioned both in several occasions and the differences are huge!!!  The "great refinement" as well as the "natural sound characteristics" of the separate has gone completely.  When you look at the spec and the price again, you'll understand what I mean.  The integrated amp is much more powerful on spec for half the price.  So you can guess what has been sacrificed in the end
回復

輝輝,
呢期您玩牛肉粒玩得好得!我得D杯杯碟碟,都係時候擺D八仙果,牛肉粒上去.....就真 ...
westdoor 發表於 2010-10-18 12:01

西門,
牛肉粒用得好,真係可以令你套系统要乜有乜.高,中,低.直情係cello 12粒咁調.你擺左後,到時去你处玩玩.而家同lee 去過好多地方引証.哈哈哈唔明咪问Frank lor.
回復

西門,
牛肉粒用得好,真係可以令你套系统要乜有乜.高,中,低.直情係cello 12粒咁調.你擺左後,到時去你 ...
ensemblefai 發表於 2010-10-18 22:50

呢D肉粒會唔會食上引架,有人屋企痴左成百粒!
回復

西門,
牛肉粒用得好,真係可以令你套系统要乜有乜.高,中,低.直情係cello 12粒咁調.你擺左後,到時去你 ...
ensemblefai 發表於 2010-10-18 22:50

有請蘇師父或玲玲姐無開咗光先,如果唔係效果減半
回復

呢D肉粒會唔會食上引架,有人屋企痴左成百粒!
westdoor 發表於 2010-10-18 23:31

食成百粒咁誇張,佢當白凰丸咁趙,係的話真係"保青春、增活力"
回復

大鑊..中左招.........
回復

~~~~~~~~~~~
回復

中左咩招
唔通又中線毒
kingyan 發表於 2010-10-19 00:50

中線毒都小事....
回復

中線毒都小事....
Kenji 發表於 2010-10-19 12:13

中喇叭毒,好大劑
回復