新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
樓主: 木川

[吹水] 超級無敵吹水坊

火... [複製鏈接]
大家好
回復

晚安
回復

mala,你好。
回復

賤格 jackie 狗.
回復

隔籬網管一定係睇緊呢本書,唔覺意打佢落......

回復

昨晚零晨(10/12/2009) 1-2時許,我看到在 R33 有這 post :
-------------------------------------------------------------------------------------------------
我知道有個網站好自由,可以隨便鬧人,人身攻擊又得,鬧交又得,講粗口又得,隨意捏造又得
,仲可以日日鬧我。

有邊個人想去丫?我PM個網址俾你,然後叫管理團隊封埋你R33個ip,咁你有好地方可以去,又唔使留係R33侷住悶,係咪一
舉兩得呢?

悶好慘架,好易悶出病來。

Jackie
正式會員
219.xxx.xxx.164
-----------------------------------------------------------------------------------------------
回覆(21): R33 靜左好多好多..好多
請問阿JACKIE 管理人員, 做乜要DEL 我個REPLY呢?

我犯左乜版規呢? 用邊條版規 去DEL 自由言論呢?
小人物
會員
61.xxx.xxx.179
------------------------------------------------------------------------------------------------------
回覆(21): R33 靜左好多好多..好多
自慰都係射在你R33反骨仔samear的口內!
ahduck
會員
138.xxx.xxx.30
=============
呢到都好自由,網規幾嚴呀。

係唔係呢 ?

HaHaHa
-----------------------------------------------------------

請問我和小人物犯了甚麼版規,被 cut post + account。

我曾經聽過 Jackie 話自己經係普通會員,點解咁巧合我兩位一跟住 Jackie 出post 就被 cut ?

即係有 R33管理團隊同時 鑑察 我們 3人的 post,偏偏就淨 cut 我和小人物 ?

我只可以估話 : "Jackie 仍然有 cut post  authorized 囉,唔知有無估錯 !?

我要講出事實,以証視聽,完來 R33 是有人可以無出任何警告就 cut cut cut !(起碼我就沒有收到任何警告。)

我不是控訴,全香港不是得一個可以留言的網站,

只想大家知道 ,根據我估計,有些人 "口是心非" ,"毫無誠信"。

假如我有估錯 或 歪曲任何事實,我想對受到我傷害人 "當面指出我錯處。"

唉 ! 人性是真善美 ?醜惡 ?

==================

j 話自己無權 cut 人 !?till la !
回復

三哈兄,你好!

開緊工架。見飛機咁,咪出下聲十扑下。

回復

bluejay 兄未返工 ?
回復

大家好!

飛機被舊衫罰停賽咋嘩?

佢咁樣叫陣,預咗出事。對方都無回應,好唔抵咋,為個無謂人受罰,值得 ...
bluejay 發表於 2011-4-28 21:11

飛機藝高人膽大.....

回復

大家好!

飛機被舊衫罰停賽咋嘩?

佢咁樣叫陣,預咗出事。對方都無回應,好唔抵咋,為個無謂人受罰,值得咩?!
回復

強 權之下又怎會有公理及民主?
回復

『民主政治必須完全符合「公開競爭」與「包容(成員)」兩大標準,前者代表一個
政體自由化的程度,後者則是平等原則普及化的表現。凡是越符合兩大標準的政
體,就可以稱為「多元政體」(polyarchy),而「多元政體」等於是邁向完全民主
政治的一種過渡性體制。』

網站上的討論也需要民主精神!
回復

現在我們所熟悉的現代民主政治是仿效美國獨立建國、以及法國大革命之後的新興代議民主制度。但柏拉 ...
hakman 發表於 2011-4-28 20:04

算啦....

好多自稱民主人仕,其作風壓根兒是一點民主也沒有,絕對是一言堂。
回復

飛茲哥,

你講乜畀人拮??

肥福根本就係反共反上腦。

j仔學人講民主,思維行為衰過共產黨。
上 ...
hksarac 發表於 2011-4-28 18:50

現在我們所熟悉的現代民主政治是仿效美國獨立建國、以及法國大革命之後的新興代議民主制度。但柏拉圖(Plato,1994:332-333)相信人類生來理智能力有高下之別,理智較高者可以透過辯証法的訓練掌握真理,資質平庸的人
只會有各種意見,看不到真理。所以他對民主政治有保留。
回復

飽飽
回復

食飽飽一餐囉 !
回復

俾人吉左舊衫戶口我啲咁優質户籍都吉

睇泥舊衫白色文字法西斯已經操控全場

有人以為左派已包攬舊衫是美麗 ...
OLDIES 發表於 2011-4-28 12:17

飛茲哥,

你講乜畀人拮??

肥福根本就係反共反上腦。

j仔學人講民主,思維行為衰過共產黨。
上話我插佢,叫佢唔好學人講民主,處事咁唔公平,又冇容納他人之胸襟,成日話人五毛黨,鬧返佢地係屁眼蛆蟲,網蠹又話我講得肉酸,我係擺明等佢拮。
回復

唉............. 舊衫真係俾"管理人員"玩死了!

J 先生真係"隻手遮天"嗎?!?!?!
埃澤多 發表於 2011-4-28 12:56

咁又唔好賴晒j先生,佢已經冇理呢樣o野了,其實R33係有四至五位可以cut post的...
回復

morning ar !
回復

上次紅茶館個單野真係令人心都淡..........
埃澤多 發表於 2011-4-28 13:00

吾係有啡室柴娃娃相機會的存在

都吾點入去同啲盲毛哆...
回復