新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
查看: 8704|回復: 10

[分享] McIntosh 新的機種優惠推廣活動

McIntosh X Focal年度合作推廣_v2.jpg
KEN哥~~~~C2500或MA7000有冇送啊~
回復

仲有,MX151 and C50 亦有冇優惠或送嘢?
回復

angushk 發表於 2013-6-1 12:47
KEN哥~~~~C2500或MA7000有冇送啊~

Dear 師兄,
沒有呢,只限特選型號呢
回復

katsui 發表於 2013-6-2 22:12
仲有,MX151 and C50 亦有冇優惠或送嘢?

Sorry 師兄,
此些型號暫沒有特別推廣優惠呢
謝謝你們的支持呢
回復

Ken sir,

If I buy C50 pre-amp in the showroom, will they come to my house hepy me to tune the set up.
回復

ccttony 發表於 2013-7-3 20:30
Ken sir,

If I buy C50 pre-amp in the showroom, will they come to my house hepy me to tune the set u ...

Dear 師兄,
如果你在我們的陳列室購買 C50 , 是可以派專人為你上門 setup 開聲的 ,又或者如果你來中環購買, 亦可指定由小弟親自為你 setup 和教你如何操作,和補習一下 McIntosh 的小知識
謝謝你支持
回復

Ken Sir,

Thank you
回復

Dear 師兄,
請勿客氣,謝謝你支持呢
回復

Ken sir, 有關於C50+MC452, 請 whatsapp ( 62286779 ) 可以嗎?
回復

Brightallied 發表於 2013-8-20 12:57
Ken sir, 有關於C50+MC452, 請 whatsapp ( 62286779 ) 可以嗎?

Dear 師兄,
巳 Whats app 你了,謝謝支持呢
回復