新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
查看: 14772|回復: 32

[分享] 7 月份的陳列品清貨大特賣

2013clearance_review33_v3 - 複製.jpg
詳細情況可致電我們的兩間 Hi Fi Gallery 查詢一下 ,而中環和尖沙咀兩邊所擺放之貨品類型亦有所不同,因此亦可多走一趟,看看兩間 Gallery 中會否找到一些合你心水之陳列特價產品呢
請問C2300有冇筍價
回復

derekauto 發表於 2013-7-5 18:21
請問C2300有冇筍價

Dear 師兄,
Sorry 沒有呢,但有 C46+MC402 套價 HK$62000.-/set
此套可到尖沙咀 Hi Fi Gallery 一看

評分

查看全部評分

回復

kenho 發表於 2013-7-5 19:13
Dear 師兄,
Sorry 沒有呢,但有 C46+MC402 套價 HK$62000.-/set  
此套可到尖沙咀 Hi Fi Galle ...

Ken sir,

請問有冇 MX 151 + MC 207(或其他後級) 特價?

回復

請問喇叭有冇特價?
回復

kenho 發表於 2013-7-5 19:13
Dear 師兄,
此套可到尖沙咀 Hi Fi Galle ...

回復

katsui 發表於 2013-7-5 19:19
Ken sir,

請問有冇 MX 151 + MC 207(或其他後級) 特價?

Dear 師兄,
Sorry ,MX151+ MC207 並沒陳列價呢
而今次陳列清貨 ,McIntosh 的產品不太多,List 上只有 MA6300、MCD1000、MDA1000、MVP881、PS112
回復

abba99 發表於 2013-7-5 22:01
請問喇叭有冇特價?

Dear 師兄,
有的,
Klipsch --> P39F、RF7 II、RF62 II、WF35
Meridian --> DSP-3100、DSP5200 法拉利紅
Ascendo --> System MS MKIII
Focal --> 826VW Black、816V Ebony、806V Ebony

如慾試聽請先 Call Call 我們,好讓可以預先為你去準備好

回復

回復

So good
回復

kenho 發表於 2013-7-6 10:33
Dear 師兄,
Sorry ,MX151+ MC207 並沒陳列價呢
而今次陳列清貨 ,McIntosh 的產品不太多,L ...

Ken sir,

請問MCD/MDA1000分開同套價賣幾錢,唔該。
回復

kenho 發表於 2013-7-6 10:42
Dear 師兄,
有的,
Klipsch --> P39F、RF7 II、RF62 II、WF35

826vw 多少錢?在那可以試聽?
回復

iamericpau 發表於 2013-7-6 22:20

Dear 師兄,
可到尖沙咀 Hi Fi Gallery 試聽 ,提提你現只餘少量,慾購從速矣
回復

mlfan2012 發表於 2013-7-6 15:19
Ken sir,

請問MCD/MDA1000分開同套價賣幾錢,唔該。

Dear 師兄,
MCD1000 陳列價  HK$40000.-/pc
MDA1000 陳列價  HK$25000.-/pc
***只有 1 套***
可到 尖沙咀 Hi Fi Gallery 試聽
回復

826vw 多少錢 ???,,可以 pm 我嗎 ? 謝謝.....
回復

Ken哥
4o2會唔會分開賣
回復

Ken sir,

小弟好有兴趣,如果系要,基本上唔洗试了,我贪佢塊半寸厚3D玻璃面板够气派。

然而部MDA解码技术雖过时,但用料同整軆线路设计却不可睇少,目前好多用家包括自己都仲認为解码出黎效果好有黑胶味。 而家呢套比我用开果套買入时便宜咗一半有多,所以想添置比自己另一套两聲道。顺便问下有無跟原产箱,配件有無少咗等等....唔该晒.
回復

kenho 發表於 2013-7-8 19:14
Dear 師兄,
MCD1000 陳列價  HK$40000.-/pc
MDA1000 陳列價  HK$25000.-/pc

MCD1000、MDA1000 是可以分開買的,而 C46+MC402 的則是套裝價,但可致電尖沙咀再詳細查詢一下吧
回復

iamericpau 發表於 2013-7-6 22:20

Dear 師兄,
Focal 826VW  (黑色) 陳列品清貨價為 HK$18000.-/pr
回復

mlfan2012 發表於 2013-7-9 03:20
Ken sir,

小弟好有兴趣,如果系要,基本上唔洗试了,我贪佢塊半寸厚3D玻璃面板够气派。

Dear 師兄,
是齊全的 可到尖沙咀 Hi Fi Gallery 睇睇實物和試機呢
回復