新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
查看: 22972|回復: 26

[音響主機] Pioneer AVH-X8550BT

師兄們....請問 Pioneer AVH-X8550BT   

http://www.youtube.com/watch?v=plTkZuxNxhk

我睇呢段片, 見佢AV 係唔係PLAY緊電視?? 如果係要插D咩嫁??

另外....AppRadio智慧手機對應.....  知唔知 三叔 S4  得唔得呢??

組線真係要 $600幾?? 有冇假野買嫁?@@"

唔該晒!!

我睇呢段片, 見佢AV 係唔係PLAY緊電視?? 如果係要插D咩嫁??

答 : 佢係外加TV BOX , 本身機無 , 一般音響鋪都有選擇加裝 .

另外....AppRadio智慧手機對應.....  知唔知 三叔 S4  得唔得呢??

答 : 如果你部機可以支持MHL port就可以對應 .

組線真係要 $600幾?? 有冇假野買嫁?

答 : 睇落應該可以係電腦廣場買得到 .

回復

唔好意思....  有少少睇唔明....    上面其實係有2個插法既組合.... 定係4個呢???

如果係2個...  咁...  上面果個最後會出左2條線.....  點插落電話道喔.....

唔該晒 ^_^
回復

tk0121 發表於 2013-11-5 18:37
唔好意思....  有少少睇唔明....    上面其實係有2個插法既組合.... 定係4個呢???

如果係2個...  咁...   ...

你S4 , 應該睇上面個圖 . 下面係比無HDMI OUT嘅 .
回復

YA  搞掂.....200幾蚊 ^_^"

評分

查看全部評分

回復

師兄, 我都入手8550 . 請問有冇用个 Auto EQ
回復

未試真.....  ^_^
回復

師兄, 我用在 Pioneer Lx85 個Mic, 行左 Auto EQ, 現在仲Run-in 緊
但 iphone 4 mirrorlink 仲未得
有排玩
回復

順便一問, 請教呢部水貨同行貨function上有冇分別?是否水貨沒有RDS? 好似全港都無咩行貨賣.....
回復

旺角有行貨呀~  我都係果道買
回復

尋日終於裝好晒D野......  不過個機頭 APP 果個功能神左....  聽日要回廠睇睇 /..\
回復

tk0121 發表於 2013-11-20 19:57
尋日終於裝好晒D野......  不過個機頭 APP 果個功能神左....  聽日要回廠睇睇 /..\ ...

甘唔好彩 ....... 米又要拆機囉 ......
回復

唉~  真係慘~   好彩呢D小問題自己都仲識拆...... 唔係又要搵師父就死 >_<""""""
回復

我用 iphone 4 mirrorlink 都唔得
我以為係我部 iphone 問題
請問回廠后修好了嗎?
Thanks
回復

要5至10個工作天
回復

今日去拎左了~  師父話冇壞到....

因為我有留我條線比師父試, 師父話可能係我條線唔得....

咁我即刻係樓下裝返上車之後再試....  又得喎, 勁高興....

返到停車埸打算再玩下啦....  屌.........  又唔得 -.-"""""""""

總結...... 下次再試, 唔得都係要買原裝線.... 600幾 >"<

(師父提醒: 如果部電話原本係用到既, 最好唔好更新部電話)
回復

tk0121 發表於 2013-11-25 19:34
今日去拎左了~  師父話冇壞到....

因為我有留我條線比師父試, 師父話可能係我條線唔得....

好多時車機軟件真係跟唔上 , 引至問題多多 ........
回復

有件好白痴, 又可能有人唔知既野...... 真係要分享!!!!!!!

原來..... AppRadio呢個功能.... 真係要係收到Radio既地方先用到嫁 !

我一直係地底停車場試...... 唔怪知得用唔到啦......

岩岩試過係地面用, 播住野入停車場..... 即刻停左.....

終於搞掂晒...... 唉!!!

評分

查看全部評分

回復

tk0121 發表於 2013-11-27 01:14
有件好白痴, 又可能有人唔知既野...... 真係要分享!!!!!!!

原來..... AppRadio呢個功能.... 真係 ...

真係考智慧 .......
回復

Pinger 發表於 2013-11-15 12:03
師兄, 我都入手8550 . 請問有冇用个 Auto EQ

我發現我冇得用 Auto EQ

要裝果個 CD-MC20..........  

其實Auto EQ係咩黎?@@"  
回復