新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
查看: 5794|回復: 7

[分享] Mcintosh年尾係咪有特價啊?

聽Kenho Sir講農曆年後加價,唔知聖誕新年前有冇做特價呢?
Dear 師兄,
因為Hiendy 網站常有蠱怪 ,這兩天登入不能,今天總算 ok 了,實有勞各網主大大幫忙 ,小弟在此謝謝呢

遲了通知,若大家有留意各影音書仔,其實由上星期開始已踏入陳列品清貨活動之中 , McIntosh 有少量陳列產品,如 MA6300、MA6600 .. 等,但是卻在兩三天內被搶購七、八,現餘下的則很少了,可到我們九龍尖沙咀美麗華店查詢一下,當然除 McIntosh 之外還有不少品牌有清貨,如 Unison Research、JVC、Focal、Denon、Meridian、Ascendo、Klipsch、Sonance、S & S 、Opera ... 等等,看看當中有否可合你心又逢底玩特價呢
回復

THX,Kenho Sir. 知道c50和mc452沒有做陳列品特價.可否pm我實價呢?唔好意思,已是多次詢問.
回復

Ken Sir:我都想知道MC452價錢。可否也PM我?謝謝!
回復

wai3462 發表於 2013-12-13 22:53
THX,Kenho Sir. 知道c50和mc452沒有做陳列品特價.可否pm我實價呢?唔好意思,已是多次詢問. ...

Dear 師兄,
不用客氣,已發消息給你了,謝謝你的支持呢
回復

ctschan 發表於 2013-12-15 17:35
Ken Sir:我都想知道MC452價錢。可否也PM我?謝謝!

Dear 師兄,
已發消息給你了,謝謝支持呢
回復

想問問Ken sir
Mclntosh MC275 50th Anniversary     
仲有冇新貨?價錢?
Thanks!
回復

wiiwiii 發表於 2013-12-17 00:33
想問問Ken sir
Mclntosh MC275 50th Anniversary     
仲有冇新貨?價錢?

Dear 師兄,
據小弟所知倉庫好像仍有一、兩台早前老板 keep 起,現在又放了貨出來賣的 MC275 50th 紀念金版機餘貨尾 ,若有興趣可來我們處落實一下,估計亦很快被人買走沽清呢 ,現在價錢為 HK59800.-/pc
回復