新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
樓主: katsui

[前級] C50 & C2500

wai3462 發表於 2014-2-27 12:39
恭喜師兄買到自己喜歡嘅玩具!你打算用邊條 XLR 駁呢對前後級呀?
....買機當日買埋老麥XLR, 靚仔靚聲.{:5_ ...

Now they have McIntosh XLR?  May I ask how much is 1.5m?  Do they have McIntosh PC as well?
回復

恭喜師兄買到自己喜歡嘅玩具!你打算用邊條 XLR 駁呢對前後級呀?
....買機當日買埋老麥XLR, 靚仔靚聲.{:5_ ...

嘩,恭喜師兄買齊一套西裝加領呔!可否 PM 我條老麥 XLR 幾長同幾銀呀?有冇分級數㗎?
回復

CHING巳PM你,老麥另外仲有喇叭線都好靚仔.
回復

wai3462 發表於 2014-2-28 09:50

Thanks 師兄,

而家睇定啲先,還掂我要4月(等裝修完)先送機,再㷛完先決定換唔換線!
回復

wai3462 發表於 2014-2-28 09:50

can you also PM me price of mcintosh cables?
回復

Dear 師兄,
McIntosh CBA 系列 XLR ,煲耐少少仲正  ,是近期頗為令人有驚喜的 good cable   
回復

kenho 發表於 2014-3-3 11:10
Dear 師兄,
McIntosh CBA 系列 XLR ,煲耐少少仲正  ,是近期頗為令人有驚喜的 good cable {:5 ...

Ken Sir,

請pm 1m 同1.5m XLR cable 價錢,謝謝!
回復

liting 發表於 2014-3-3 17:34
Ken Sir,

請pm 1m 同1.5m XLR cable 價錢,謝謝!

Dear 師兄,
已發消息給你了,謝謝你的支持呢
回復

Ken Sir,

Mcintosh XLR cable 好靚仔~~~ 我都想襯返一套.

請pm 1.5m XLR cable 價錢,謝謝!
回復

gtq528 發表於 2014-6-24 15:19
Ken Sir,

Mcintosh XLR cable 好靚仔~~~ 我都想襯返一套.

Dear師兄,
回復

dear ken sir, could u pm me the price of 1.5m xlr as well?  thanks!
回復

Dear Ken Sir,

I am interested in the model C48, C2500 and MC302. can you pm me the price?

also i want to know the XLR cable price as well.

thanks!!

心急人上
回復

cocacola99 發表於 2014-8-7 01:20
dear ken sir, could u pm me the price of 1.5m xlr as well?  thanks!

Dear 師兄,
回復

monchu 發表於 2014-8-25 01:53
Dear Ken Sir,

I am interested in the model C48, C2500 and MC302. can you pm me the price?

Dear 師兄,
已發消息給你,感謝支持呢
回復

Ken Sir

Please PM me C2500 + MC452 and D100 + C500T + MC452 price
回復

Hello Ken Sir,

I am interest in C50+MC452 or C2500+MC452. My music are mostly Jazz, Female Vocal and a little Classical. Can you tell me which setup more suitable?
Please PM me the price for C50, C2500 and MC452.

Thanks very much!
回復

AWG 發表於 2014-8-30 22:48
Ken Sir

Please PM me C2500 + MC452 and D100 + C500T + MC452 price

Dear 師兄,
已發消息給你了,謝謝你支持呢
回復

tunerrc 發表於 2014-9-1 23:30
Hello Ken Sir,

I am interest in C50+MC452 or C2500+MC452. My music are mostly Jazz, Female Vocal an ...

Dear 師兄,
這當然是膽管機最有你要求的那種韻味呢, McIntosh  C2500+MC452 會比較理想,但亦見意全膽組合,那韻味更濃、更甜、更可愛
回復

Ken Sir,
我想知道C50及C2500的上市時間。
謝謝
回復

ELUK 發表於 2014-10-26 19:44
Ken Sir,
我想知道C50及C2500的上市時間。
謝謝

Dear 師兄,
這兩款巳推出了一段時間呢
C-50 是所有最新一代晶體管前級的藍本,亦是第一部擁有 32/192 DAC 、雙底盤屏閉式前級放大器,於 2008 年尾在美國推出,2009 年 8月正式空降本地,同時與平價版本 C48 一同推出市場發售成為一時經典。
而 C2500 則較為新產,在 2012 年 8 月才到港,為取代舊有的 C2300 膽管前級,C2300 的基本設計根 C50 是同出一切, 亦擁有 同一樣的 32/192 DAC 、雙底盤屏閉式前級放大器,所不同的只是在模擬放大部份,一個是膽管,有人會稱之為燈膽機,而另一個是晶體管又即是所謂的石機了。
回復