新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
樓主: DrugsAudioII

[分享] 一個簡單易用的Music Server - SOtM sMS-100

雙大白羊入了院,用雙Stom SMS 100 頂下先。
想不到可以行 " Tidal "

回復

講開SMS100, 小弟幾個月前超低價執到部二手. 原本9v雞牛,經廠方確認佢食到12v入. 而我部LPS又啱用. 用LPS後確係兩個世界. 差好遠.

另外讚下廠方support.   事原7月頭開始部機間中connect唔到network, 要重開好幾次先有次得. 幾日後播dsf,dff冇聲只有出background noise.   試過晒攪左成個禮拜都唔得.  於是email去廠問. 隔日就覆可能係個Firmware/OS有問題. 比左個re-load os steps問我做唔做到, 答佢OK佢就埋條link我download.  Re-load完又回復正常..   要比個like佢地, 因完全冇問保養, S/N....之類就直接正視客户既問題.
回復

可用到12V?
我都是用9v LPS,不知用12V 會不會好聲啲 ??

但我隻大白羊回家了!!!
回復

aron1138 發表於 2017-7-24 00:00
可用到12V?
我都是用9v LPS,不知用12V 會不會好聲啲 ??

我係用Keces DC116. 出12v比佢用左4個月長開. 9v比12v好唔好d就唔知. 但比原裝9v雞牛就好太多.
回復