新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
查看: 8277|回復: 11

[汽車] 呢架點睇 Ford Fiesta ST

師兄比D意見!

我好多年前有過部旧版,好飛得,感覺同日本車唔同, 俾油收油反應好靈敏,而且唔使換弹簧同避震都好穏陣。
回復

JackieEason 發表於 2014-4-4 22:09
我好多年前有過部旧版,好飛得,感覺同日本車唔同, 俾油收油反應好靈敏,而且唔使換弹簧同避震都好穏陣。 ...

我就係見價錢好似好抵
回復

top gear 同 fifth gear 都讚呢部車比208 GTI 同 CILO RS 好。。
但香港賣幾多我真係唔知
回復

sw20 發表於 2014-4-4 23:26
top gear 同 fifth gear 都讚呢部車比208 GTI 同 CILO RS 好。。
但香港賣幾多我真係唔知 ...

絕對好飛過GTI
回復

抵玩不過唔好諗二手價
回復

飛機一樣 又平
跟埋RECARO SEAT,
台灣個邊好HEAT~
回復

之前問過賣210K
回復

neotam 發表於 2014-4-8 08:11
飛機一樣 又平
跟埋RECARO SEAT,
台灣個邊好HEAT~

香港好看似好少人揸
回復

whoami 發表於 2014-4-9 01:21
香港好看似好少人揸

褔特冇咩改裝配件可以Upgrade...又冇咩大廠開發d 包圍, 好似佢部GALAXY禁有成二百匹級數既七人車夠好揸好力又低買啦...不過喺香港都係HIT唔起~~好難搵到買家對象
回復

titus614 發表於 2014-4-17 13:35
褔特冇咩改裝配件可以Upgrade...又冇咩大廠開發d 包圍, 好似佢部GALAXY禁有成二百匹級數既七人車夠好揸好 ...

i would say it is a very good looking car already, so is 包圍 really necessary?

engine upgrade..... ford used to have a lot of good tuner in uk in the old days but how about now?  maybe do a search in the internet will find some.
回復

喺喜歡玩車既人角度睇根本同部車原裝個look靚唔靚冇關係⋯只在於想擁有一部特別d包圍既車唔想隨街撞款都一模一樣⋯我以前有幫唔同車類既車主貼過Swarovski 水晶石~我通常都會順囗問吓點解想貼d石換包圍~結果十個平均有五六個車主都答差不多答案「想突出d特別d」;「 有些微不同都自我感覺良好d ! 」如果唔係點解禁多超跑既車主都換包圍啫~基本原裝個包圍都靚到" 棒棒聲"
回復