新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
樓主: cyberken

[品牌] CHORD 同好會

火.. [複製鏈接]
會長
乜咁禪
ykwan 發表於 2011-1-28 08:32

no hard sell
回復

實際上,只要特性唔好太強,質地好,其他野自己選擇la,
stan 發表於 2011-1-27 18:58

我望左好耐都唔知咩線先係................................
回復

回復 82# cyberken

米講左你聽囉
回復

我望左好耐都唔知咩線先係................................
cyberken 發表於 2011-1-28 12:45

want to try try ?
回復

want to try try ?
WoSoLoo 發表於 2011-1-28 13:13

有幾錢先可以幫佢贖身?
回復

會長
乜咁禪
ykwan 發表於 2011-1-28 08:32

免責聲明! haha
回復

免責聲明! haha
stan 發表於 2011-1-28 13:25

情況像新 danny cd 一樣,許多comment say good,....
回復

KEN 兄,部3300 幾錢入? 可否pm我, 我都唔見有人放機既
回復

仲等條原裝線................唔知過年前有無.....
回復

stan 兄,咩喇叭線最夾b&w 同chord呢?
cyberken 發表於 2011-1-27 16:05

http://www.combak.net/review/HiF ... dSPCABLE.pdf?stdl=1

andy88 2011-1-31
轉發
睇吓呢條ling
回復

條原裝線要初五先到........
回復

條原裝線要初五先到........
cyberken 發表於 2011-2-2 14:23

我部後都初10先返
回復

師兄..你部前代頂級int amp....入面前後級分隔已經好好...你要換前後就要換到4000一套...你諗諗要幾銀...所以應該先換chord cdp 先...
其實chord 機都易夾線....可以用chord 線.....可以用audionote...配返d 有味既毒線就ok....
chord blu 分體級等緊你...2手周不時有貨...記住到時一定要買埋個架.....
回復

師兄..你部前代頂級int amp....入面前後級分隔已經好好...你要換前後就要換到4000一套...你諗諗要幾銀...所 ...
francis_leung21 發表於 2011-2-3 19:54

CHORD CABLE 好似同CHORD 唔同公司?
回復

終於訂到條原裝線....唔怪得個個都話CHORD夾番跟機線好D...果然如是.
回復

咁我又唔知wo...不過冇理由chord 線同chord 機係唔同公司
係咪呀...用返原裝冇死錯
回復

咁我又唔知wo...不過冇理由chord 線同chord 機係唔同公司
係咪呀...用返原裝冇死錯 ...
francis_leung21 發表於 2011-2-8 16:23

chord 線 叫 chord company
chord amp 叫 chord electronics ltd
回復

終於訂到條原裝線....唔怪得個個都話CHORD夾番跟機線好D...果然如是.
cyberken 發表於 2011-2-8 14:16

http://www.xinheaudio.com/tc/mk/mk-chord-joumal074-01.html

陳海川 叫人用原廠 cable,少有無
商業因素sell hi end cable
回復

陳海川 叫人用原廠 cable,少有無
商業因素sell hi end cable
stan 發表於 2011-2-8 19:16

stan兄 有無試過其他線?
回復

chord very good sound, very good and cyber looking also....different from traditional UK gear outlook
回復