新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
查看: 12392|回復: 40

[請教] 有冇巴打上過去威達?

世貿開緊倉,有冇好野?
真係好多野賣,但沒有驚喜價錢,分銷商可能重平啲,特別係線材類。

評分

查看全部評分

回復

同出面街價差唔多,所以剩番好多貨
回復

wallwong 發表於 2014-4-24 13:12

Oh, thanks for the tip.
回復

wallwong 發表於 2014-4-24 13:12

回復

烕達一响都唔會死錯人!
回復

其實我想問下各位師兄,係咪大部份人都會有相熟既鋪頭?
我剛剛係開倉買左對新系列既 Audioquest XLR ,格左價後,見永盛得8折,但係開倉就有 68折。
其實係咪都係買貴左?
一般人去街鋪買,都可以有更好既折扣?
回復

My friend bought a pair of Q1...

評分

查看全部評分

回復

Magico S1 demo unit discounted to 85,000.00, 10,000.00 discount compared to new stock. However, Puccini SACD player + U-clock ask for 120K, a little bit expansive than new stocks.
回復

chuck 發表於 2014-4-24 11:22
真係好多野賣,但沒有驚喜價錢,分銷商可能重平啲,特別係線材類。

我睇完之後笑咗.
回復

fatman920 發表於 2014-4-24 17:55
Magico S1 demo unit discounted to 85,000.00, 10,000.00 discount compared to new stock. However, Pucc ...

其實全新S1应該的實价是HK$80K以下
回復

slspp 發表於 2014-4-24 14:36
其實我想問下各位師兄,係咪大部份人都會有相熟既鋪頭?
我剛剛係開倉買左對新系列既 Audioquest XLR ,格 ...

要流意威達所謂定價,公價,落樓價。威達定價 -68% 都貴過街落樓價。

在MK HIFI 熱點周圍問下都可以試到邊間最平。

評分

查看全部評分

回復

chuck 發表於 2014-4-24 19:27
要流意威達所謂定價,公價,落樓價。威達定價 -68% 都貴過街落樓價。

在MK HIFI 熱點周圍問下都可以試到 ...

Cannot agree more !!  Base prices are different and discount rates are deceiful !
回復

買HIFI嘢真係要做功課。

功能,音效如是,價錢更加係。
回復

rs2142 發表於 2014-4-24 15:51
My friend bought a pair of Q1...

How much is the Q1? you may pm me if not convenient. thanks
回復

chuck 發表於 2014-4-24 19:27

在MK HIFI 熱點周圍問下都可以試到 ...

咁嚴重......
又交左學費添....
謝謝指教。
回復

威達點會死錯人,佢係代理,賣得平過零售商,叫人食屎咩。

講真,咩特價酬賓週唔好信呀,上去望完笑下算啦!
回復

vocalrich 發表於 2014-4-24 22:06
威達點會死錯人,佢係代理,賣得平過零售商,叫人食屎咩。

講真,咩特價酬賓週唔好信呀,上去望完笑下算啦 ...

完全同意
回復

今次真的傻仔了
我的拖板和電源線都係係到買架,見佢減咁多先有衝動買,原來中伏了
新手點都係要交下學費,下次都係要過海隔下價先
回復

LamTszHoPo@FB 發表於 2014-4-25 08:50
今次真的傻仔了
我的拖板和電源線都係係到買架,見佢減咁多先有衝動買,原來中伏了{:5_4 ...

唔掔要啦,應該點都平過鴨記些少嘅...
回復