新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
查看: 8343|回復: 27

[後級] Are there any JOB amplifier users in Hong Kong?

http://www.6moons.com/audioreviews/job/1.html
http://www.6moons.com/audioreviews2/job/3.html

Are there any JOB users in Hong Kong?
Please share your experience!

評分

查看全部評分

CK兄,Amp就未玩過,只係多年前玩過部JOB嘅DAC,聲底同Goldmund一樣,所以價錢好抵玩

JOB DAC.jpg

評分

查看全部評分

回復

kelvin99 發表於 2014-7-23 09:44
CK兄,Amp就未玩過,只係多年前玩過部JOB嘅DAC,聲底同Goldmund一樣,所以價錢好抵玩

...

Hi Kelvin,

Yes ar.
The JOB new amps receive so many praises in overseas reviews & users' comments.
Shall be giant-killers for sure!

評分

查看全部評分

回復

Really interested in the combo set, Pre 2 and 225, just USD1699 each
回復

CHING, 那裡有得試?
回復

有無買條power cable?
部JOB pre 2得唔得?
我上年買咗部225收埋咗未開。

Alex : JOB無得試架,出去聽吓goldmund鐘意就買得,買呢套低玩過390.5
回復

KCKK 發表於 2014-8-4 14:12
有無買條power cable?
部JOB pre 2得唔得?
我上年買咗部225收埋咗未開。

師兄,邊度有得買?
回復

只能在官方網購買。
回復

JOB amp 相等於平殻的Goldmund Metis 前後級
回復

可否告訴Goldmund係乜野聲底?
回復

FCKC 發表於 2014-8-4 23:47
可否告訴Goldmund係乜野聲底?

聲底嘅嘢都係自己出去聽清楚啲...
回復

Even if you live in Switzerland, they still told you to buy it online
回復

AS881 發表於 2014-8-5 08:58
聲底嘅嘢都係自己出去聽清楚啲...

C Hing,米玩我la,我d爛身爛世既樣,人地舖頭都唔想招呼。

但見到以下Forum有人買左Job Pre 2唔夠半個月係audiogon賣返出去
http://audioshark.org/pre-amps-9 ... -delivery-5180.html
回復

AS881 發表於 2014-8-4 18:52
只能在官方網購買。

運費未好貴
回復

好似價巳連運費
回復

價錢已包運費送貨到全球! 有人買完即放亦未必是部机唔得,始終每個人要求唔同。
回復

FCKC 發表於 2014-8-5 13:57
C Hing,米玩我la,我d爛身爛世既樣,人地舖頭都唔想招呼。

但見到以下Forum有人買左Job Pre 2唔夠半個 ...

有咩所謂! 你真心有興趣買嘛!
回復

AS881 發表於 2014-8-5 20:30
有咩所謂! 你真心有興趣買嘛!

講真,真係有架。我唔介意用冷門機,只要真係好機就無問題。
因為這樣所以猛做功課,但評論真的很少。
回復

FCKC 發表於 2014-8-6 09:30
講真,真係有架。我唔介意用冷門機,只要真係好機就無問題。
因為這樣所以猛做功課,但評論真的很少。 ...

評論雖少,但可參考user comment, audioshark.org都有不少user, 此機以價論声錯不了!基本上只在於口味而已。
回復

AS881 發表於 2014-8-6 11:44
評論雖少,但可參考user comment, audioshark.org都有不少user, 此機以價論声錯不了!基本上只在於口味而 ...

其實有否出合併機?
回復