新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
樓主: Manson

[後級] 大陸多聲道後級大比拼(鐘神1000D VS 斯巴克d1205.1a)

感你部rotel包膠呢 唔出野....要扣分嫁
Manson 發表於 2011-2-9 11:26

出咗啦...........

http://www.hiendy.com/forum/view ... page%3D1&page=1

評分

查看全部評分

回復

maner394 發表於 2011-2-9 12:10

咁都係報告 ?? 快 d 去出 post 同相呀
回復

吓...咁都算
回復

咁都叫出咗
回復

鍾神個樣好惡...
回復

manson 兄,
部鐘神有沒有自動熄機ar, 好久之前有幾個friend都是買佢都有相同問題
回復

manson 兄,
部鐘神有沒有自動熄機ar, 好久之前有幾個friend都是買佢都有相同問題 ...
Hintel 發表於 2011-2-9 20:11

哩個係特別功能,驚你唔記得熄機
回復

manson 兄,
部鐘神有沒有自動熄機ar, 好久之前有幾個friend都是買佢都有相同問題 ...
Hintel 發表於 2011-2-9 20:11

唔知係前其版本同後其版本有分別定掂
自動熄機情況係有發生,大概五分鐘到,
只要前罝無訊號輸入或電平太小就會出現
可以係前級加大電平,或睇電視時用7ch輸出(我通常睇電視都用7ch)
睇戲就因為我自己都開得ok大聲,同小睇文藝片,所以問題唔大
回復

Manson兄,恭喜曬,終於比你揾到呢隻大牛龜,講真以二手價嚟講,真係大件夾抵食,Manson兄你可以試下用兩個channel輸出推中置,不過要揾條一出二既rca缐,人聲會更厚實,不妨一試,有D師兄試過用曬6個channel推前中置,效果都好正。
http://www.avbuzz.com/bbs/av/diss.php?tid=48930&ordering=asc
回復

Manson兄,恭喜曬,終於比你揾到呢隻大牛龜,講真以二手價嚟講,真係大件夾抵食,Manson兄你可以 ...
yonnie2 發表於 2011-2-10 01:20

可惜我隻喇叭無雙線分音 ,否則一定要試
回復

鐘神好力好多
timmywan 發表於 2011-2-8 22:22

..................................................................
回復