新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
樓主: OldHenry

[模型] 1:87火車模型

等我就從Fleischmann開始, 介紹一下我的火車模型:

第二套Fleischmann數碼Start Set 6 6369, Regionalexpress BR 218 Diesel Locomotive, 218 301-0

其實主要係買個digital controller - Fleischmann 6802 Twin-Center

貪平

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?新用戶註冊

回復

我都有這一套Start Set,不過係N Scale

真係無底深潭由似起
Challenger 發表於 2011-6-1 11:23

十分同意!
回復

Fleischmann #4065

蒸汽車頭, Class 65 with variants, 65 018

本帖子中包含更多資源

回復

Fleischmann #4104

蒸汽車頭, BR 03 Express Steam 4-6-2 Tender Loco, 03 161

本帖子中包含更多資源

回復

我個人認為 Fleischmann 6802 Twin-Center 係一個失敗之作
回復

Fleischmann #4139

蒸汽車頭, BR 39 2-8-2 Tender Locomotive for Passenger Traffic, 39 204

本帖子中包含更多資源

回復

我個人認為 Fleischmann 6802 Twin-Center 係一個失敗之作
Challenger 發表於 2011-6-1 11:54

點解呢?!
回復

Fleischmann #4155

蒸汽車頭, BR 55 Tender loco of the DB, 55 4455

本帖子中包含更多資源

回復

Fleischmann #4156

蒸汽車頭, BR 56 Good Locomotive - KPEV / DRG        56 2048

本帖子中包含更多資源

回復

Fleischmann #4171

蒸汽車頭, BR 03 Express Loco with streamlined bodywork (Black), 03 1081

本帖子中包含更多資源

回復

Fleischmann #4177

蒸汽車頭, BR 50 Tender loco of the DB, 50 493

本帖子中包含更多資源

回復

Henry兄
嘩........好多靚車
我同你都係Fleischmann嘅擁躉
回復

仲有o的蒸汽車頭, 網上找不到! 轉下第二種車, 電車頭

Fleischmann #4329

電車頭, BR 141 Elec Loco of DB, 141 441-6

本帖子中包含更多資源

回復

Fleischmann #4342

電車頭, Re 4/4II SBB FFS Red, 11178

本帖子中包含更多資源

回復

Fleischmann #4345

電車頭, Mixed Traffic Loco Ae 3/6 of the SBB, 10647

本帖子中包含更多資源

回復

Fleischmann #4347

電車頭, BR 111 Elec Loco of DB, 111 036-0

本帖子中包含更多資源

回復

Fleischmann #4378

電車頭, BR 103 "Airport Express" Lufthansa, 103 101-2

本帖子中包含更多資源

回復

Fleischmann #4380

電車頭, BR 151 Elec Loco of DB (Green / Black), 151 030-4

本帖子中包含更多資源

回復

Fleischmann #4381

電車頭, BR 151 Elec Loco of DB (Yellow / Green), 151 107-0

本帖子中包含更多資源

回復

嘩.....你D Fleischmann 車多過利廣

Fleischmann 蒸汽車頭中,我最喜歡Class 39

重喜歡Fleischmann嘅ICE T
回復