新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
樓主: BoB182

[超低音喇叭] 老秦15吋

malretep 發表於 2015-5-3 13:31
師兄、可pm我隻老秦幾多錢及那里買.是否一定Tao Bo先得.thanks

唔洗淘寶,香港有代理有保養。
可睇第二頁或以下Link
http://www.hiendy.com/hififorum/ ... D377%26typeid%3D377
順便check pm
回復

malretep 發表於 2015-5-3 13:31
師兄、可pm我隻老秦幾多錢及那里買.是否一定Tao Bo先得.thanks

http://www.hiendy.com/hififorum/ ... p;extra=&page=1
回復

收到,thanks
回復

師兄,黎緊Hiendy會同秦朝代理有個試聽會。
快D去報名一齊黎玩啦
http://www.hiendy.com/hififorum/ ... p;extra=&page=2
回復

dragonball911 發表於 2015-5-3 10:29
你上去,直接搵佢老細,佢成日都係度
我之前隻超低有事,自己抬去香港整,
跟住第二隻又有問題,佢坐係隔 ...

ok試下,橫掂過倆日諗住殺上去攞番錢,只係有d失望,為左張震椅放左張天皇椅,宜家得番一張震椅,又要揾過一張單人椅就番個空位
回復

BoB182 發表於 2015-5-3 13:41
師兄真係好厚道同諒解人

吾敢當,只係以正常心去諗啫,應係上面間廠問題,點知個sal都有問題

評分

查看全部評分

回復

BoB182 發表於 2015-4-30 17:38
Thx偉師兄
又唔好當佢真係天下無敵,
但大單元做出黎個浸氣勢同鬆容度,係以前SM俾唔到我嘅感 ...

扑兄:
請問邊套戲同邊一段比較容易比較到秒殺SM組合?
回復

pangling 發表於 2015-5-4 02:54
扑兄:

以我初試老秦15, 只可以講取向不同, 以7K唔駛既價錢已經交足功課.
至於可否秒殺SM呢??? 都係果句, 取向不同, 耳聽為實~~

評分

查看全部評分

回復

pangling 發表於 2015-5-4 02:54
扑兄:

又唔好話秒殺,但15吋做到嘅係SM俾唔到我。
由其係個種乾淨及鬆容感覺!
之前SM組合,打心囗一定係MK最強,
SVS雖然掃褲腳,但個浸低頻係會比較耐至散得去。
而老秦15掃褲腳之剩係一掃完即收,所以會比較感覺乾淨。

評分

查看全部評分

回復

dragonball911 發表於 2015-5-3 10:29

完全同意!
回復

tsangtakyam 發表於 2015-5-2 03:18
講你都吾信,請向上望最大廣告果間,係旺角,上年七月訂左張雙人,一月先到但又做錯左,我要住一張先,跟住就等 ...

我唔知你張電椅多貴,

但我有位朋友一炮過接近三十萬同佢地買大部份影音器材,

有部后級其中一channel 間歇性有怪沙沙聲(保養期內),

機主比$運返佢公司check,

check 左兩次都話冇事比番我朋友,

而我亦好少上朋友屋企但再去聽仍然有怪沙沙聲(只是那channel),

依家warranty expire 左, 睇黎個朋友要食自已了!

可能我朋友算係細客吧!
回復

bmb_hd 發表於 2015-5-5 11:56
我唔知你張電椅多貴,

但我有位朋友一炮過接近三十萬同佢地買大部份影音器材,

嘩30萬,我得2萬五米死更,不過如果連e D咁專業既店鋪都變成咁既服務,真係好唏噓,希望個老細天日比到好筨覆,5會令我對佢哋真正死心
回復

龍頭兄,聽你講揾左老細傾,5知佢太老實定乜,如來佢話間廠有問題,D人做野越來越差,所以都轉左另一間,但因我要啡色,新廠冇啡先揾番舊廠做,?,但又頭到尾今日我先知,舊廠有問題點解5同我講,做e隻色有風險,上年我重問個sal係米廠有問題,吹住答只係差D乜ic所以要遲D,冇問題,我宜家開始先覺有問題,就算等到另一張番都5方好,第一張咁多問題都哽左,老細叫我再比多一星期佢,頭先我再覆佢5等真係好擔心既質素,過倆日黎攞番錢,佢居然話要同公司講,再覆我,佢5係應話ok咩,重要等?希望我諗多左,老細同個sal?如是者,我諗我應離開AV大家庭囉,三星,飛利普,同專業
回復

tsangtakyam 發表於 2015-5-7 02:52
嘩30萬,我得2萬五米死更,不過如果連e D咁專業既店鋪都變成咁既服務,真係好唏噓,希望個老細天日比到好筨覆 ...

間野係咪專業唔敢評價, sales 同service 部門都......

老細Jackson 還可以, 真系有事嘅時候都會有個妥善嘅final solution 比你嘅。
回復

tsangtakyam 發表於 2015-5-7 03:47
龍頭兄,聽你講揾左老細傾,5知佢太老實定乜,如來佢話間廠有問題,D人做野越來越差,所以都轉左另一間,但因我 ...

你要求攞番錢係啱,不過應該即場做決定
否則都唔會叫你踩上去,就係要佢即比答案
磨到結案陳辭先收手,依家唯有等消息,希望得到解決
回復

bmb_hd 發表於 2015-5-7 16:00
間野係咪專業唔敢評價, sales 同service 部門都......

老細Jackson 還可以, 真系有事嘅時候都會有個妥善 ...

姓歐victor,我諗都難,今日話會覆我又係冇覆
回復

dragonball911 發表於 2015-5-7 21:41
你要求攞番錢係啱,不過應該即場做決定
否則都唔會叫你踩上去,就係要佢即比答案
磨到結案陳辭先收手,依 ...

根本就係欺騙,又當落訂開始已厄我,枉我等左年幾就晒佢地,好人冇好報,如過倆日出去吾比番訂我,為有貼佢街招,三千訂加張半殘椅,我蝕得起,相信佢哋損失大個我,聲譽問題
回復

tsangtakyam 發表於 2015-5-8 00:47
根本就係欺騙,又當落訂開始已厄我,枉我等左年幾就晒佢地,好人冇好報,如過倆日出去吾比番訂我,為有貼佢街 ...

師兄長痛不如短痛都係狠下心腸退錢算,
之後再搵第二間買過啦
回復

BoB182 發表於 2015-5-8 02:50
師兄長痛不如短痛都係狠下心腸退錢算,
之後再搵第二間買過啦

去第二間賣過難D,吾通連為一張問題椅5要咩,想留番升級4k投投,重諗住係佢到賣,最衰收第一張椅係老婆收,番到去驚左人收工冇睇清楚,試倆下就ok,就係對佢地有信心,所以我都有責任,D幫襯過既朋友都話,點解間野會變成咁架,希望個老細太忙先冇覆我,天日最後限期後日就出去聲討
回復

tsangtakyam 發表於 2015-5-8 03:52
去第二間賣過難D,吾通連為一張問題椅5要咩,想留番升級4k投投,重諗住係佢到賣,最衰收第一張椅係老婆收,番 ...

有少少不明白.師兄是投訴老秦香港代理不好.還是其他代理?
因為我的十仔壞了、依家考慮緊買老秦、如果代理太差的話,我可能考慮其他品牌.
回復