新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
查看: 2133|回復: 5

[分享] 20年,伊人安在,憶記鄧麗君

又5月8號。不經不覺,原来過咗20年。仲有記多ching 有听鄧麗君的歌呢?

小弟覺的最靚係下面呢幾張。温婉嫻淑,靚得好傳統,好似歌一樣。

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?新用戶註冊

點解有啊玉姐幅相?

諗起有齣戱「甜蜜密」,啊玉姐真係好好戲。記得听過演藝學院一個講座,講到玉姐戲入面喞笑,笑倒好多次,次次唔同,笑都可以七情上面。好戲到入骨

最中意係曾志偉的角色,一個好有人情味的大佬。

香港文藝片,呢齣都係其中一部巓峯之作。等陣落街去揾返張影碟,叫埋老婆,重温一下先。

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?新用戶註冊

回復

懷念他,
回復

JackieEason 發表於 2015-5-8 11:03
點解有啊玉姐幅相?

諗起有齣戱「甜蜜密」,啊玉姐真係好好戲。記得听過演藝學院一個講座,講到玉姐戲入 ...

>>>> 香港文藝片,呢齣都係其中一部巓峯之作。等陣落街去揾返張影碟,叫埋老婆,重温一下先。

- agree, this is one of the best HK movies and tsang chi wai is very good in it
回復

我有在聽. 常常聽
btw 老兄, 第二張(插花) 應該不是鄧小姐來的.
回復

marsover 發表於 2015-6-26 22:14
我有在聽. 常常聽  
btw 老兄, 第二張(插花) 應該不是鄧小姐來的.

係wor,有 face blindness 添
回復