新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
查看: 5164|回復: 9

[電源線] 最近迷上銀Part II

話說最近咪上銀, 加上跟紅頂白,又試下跟人入手一條所謂純銀電源線, 到手後線身沒有任何字, 真系唔知何方神聖, 只好希望唔好奶野。

琴日比朋友死催爛催, 終於的起心肝整, 諗住順便去家訪拍跳下條德國悶度線。

由於小弟有兩個B好死忙, 平日真系冇乜時間整, 結果趕頭趕命, 一整先發覺條線做工不簡單, 雙網雙屏閉, 真系開網都開到你手軟, 加上條線好鬼死硬, 真系整到你手爛, 結果血染的風采!

不過咁樣, 學朋友話齋, 可能條線用大口d血開光會增添兩分殺氣!

琴日條電源線終於趕起, 拎去個朋友屋企諗住爆下戲插下部88, 點知去到屋主正和朋友及Y大師在聽歌, 咁就順理成章插個AA CDT, 由於時間嘅關係,只聽左兩三首歌, 開聲證明都冇乜奶, 分析力好咗, 音場深度闊度撐大咗, 結他彈跳力好咗但有d生硬, 朋友說低音重多咗, 條線依家三十分鐘, 相信煲好會有不錯表現, 在場Y大師都説好聲, 喱個價錢抵玩。

20150523_121551-1.jpg 20150523_174257-1.jpg

評分

查看全部評分

條線真係吾錯, 一向用開香雞線既我都有D心動....

評分

查看全部評分

回復

yuppi 發表於 2015-5-24 23:20
條線真係吾錯, 一向用開香雞線既我都有D心動....

快啲整條玩吓

評分

查看全部評分

回復

咁玩AV呢講,呢條好D定悶度好D?
回復

pangling 發表於 2015-5-25 14:39
咁玩AV呢講,呢條好D定悶度好D?

果日太匆忙沒有試,

等我煲好左拎去毒佢

評分

查看全部評分

回復

bmb_hd 發表於 2015-5-25 16:07
果日太匆忙沒有試,

等我煲好左拎去毒佢

請問師兄線價多少?同埋邊度入手?
回復

HDBB 發表於 2015-11-27 22:57
請問師兄線價多少?同埋邊度入手?

我是網購的, 那個網站搞了一批銀的Neotech power cord 回來做特賣, 我買的是兩米連頭尾插, 記憶中大約四千元。

但據我所知已經賣完了。

評分

查看全部評分

回復

bmb_hd 發表於 2015-11-29 00:55
我是網購的, 那個網站搞了一批銀的Neotech power cord 回來做特賣, 我買的是兩米連頭尾插, 記憶中大約四 ...

同悶度比拼後有報告未呀?
回復

未有時間再去搞AB 比併呀

其實上次果條係幫朋友整的,
我自己果條都未有時間整,
等我整好借比你玩下la!

評分

查看全部評分

回復

bmb_hd 發表於 2015-11-29 00:55
我是網購的, 那個網站搞了一批銀的Neotech power cord 回來做特賣, 我買的是兩米連頭尾插, 記憶中大約四 ...

oh! 唔該晒師兄
回復