新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
查看: 2841|回復: 3

[分享] 玩視聽音響除咗器材之外,另一個非常重要既享受原素⋯Sofa

喜歡玩視聽音響除咗器材及擺位setting之外,梗係想坐得舒舒服服去欣賞一吓啦 !我終於的起心肝換走以前張又焗又扁既人造皮Sofa換咗呢張新款「豬爸屎」電鉸Sofa ⋯之前又刨Forum又周圍格價~原來而家「豬爸屎」已經係比較平比較低坐既真皮Sofa, 其他好多不知名牌子既真皮三座位Sofa都萬萬聲⋯
呢張「豬爸屎」no. 9530, 折咗只係*#)) 咋 !睇吓有冇師想年尾換Sofa呢張值得推介  
參考size: L)86" x D)41" x H) 39" (不過只有啡色皮冇其他顏色選擇)

唔洗Pm我問資料⋯
行轉荃灣街市街食個蕃茄麫先慢慢行去隔離間「後庭」同斜對面間「Apple」格吓價先比較吓⋯呢兩間出名訂「豬爸屎」平,而且由「豬爸屎」代理直接安排送貨絕對安全⋯

( 以上我只係買家純粹分享好嘢俾大家完全冇任何廣告及利益成份。)

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?新用戶註冊

評分

查看全部評分

即係幾銀呢?
回復

八k頭 。
回復

回復