新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
查看: 5429|回復: 10

[附件] Acoustic Revive 附件用品

ACOUSTIC REVIVE RIO-5II (Negative Ion Generator)
https://www.acoustic-revive.com/english/cd_dvd/rio-5.html
行貨有單有盒,有保養,95%新,$3300

ACOUSTIC REVIVE RUI-1 (USB Isolator)
https://www.acoustic-revive.com/english/rui1/rui1_01.html
行貨但冇單冇盒,9成新,$900

ACOUSTIC REVIVE RR-77 (Ultra Low-frequency Pulse Generator)
行貨有單有盒,9成新,除原裝牛外,再送英式寶樹火牛一隻。$1300
推一推先
回復

ACOUSTIC REVIVE USB-isolator
回復

已更新價錢
回復

ching, 根據你給資料去看過"ACOUSTIC REVIVE RUI-1", 官網寫以下:
"※RUI-1 is currently not applicable for USB-2.0 equipments.",
只可用在usb1.1 / 1.0 & 只可到最高24/96 是否正確? thx.
回復

dennis88 發表於 2016-1-17 19:59
ching, 根據你給資料去看過"ACOUSTIC REVIVE RUI-1", 官網寫以下:
"※RUI-1 is currently not applicable f ...

我多數音樂檔都只係16/44.1及24/96,但試過DSD檔就唔得!
回復

推一推先!
回復

再推一推先!
回復

RR-77 Sold :)
回復

ACOUSTIC REVIVE RIO-5II 最後減價$3000 :)
回復

Push :)
回復