新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
查看: 9062|回復: 6

[其他] Bentley Collection 貴氣過聖誕

Source from the sun.on.cc
有人話,送禮物係一件苦事,因為「送乜好」呢個問題足以令你費煞思量,不過,如果收禮對象係車迷嘅話,咁就易辦得多,當然唔係咁大手筆送部車畀佢啦,而係選擇但凡與車有關嘅精品,都好難有得輸啩;聖誕就到,如果你有親友唔只係車迷,仲係賓利(Bentley)粉絲嘅話,咁就仲易話為,事關呢個英式貴族品牌嘅官網啱啱推出咗Bentley Collection生活精品系列,合埋雙眼,是但揀一件做禮物,無論質素與氣派都唔會失禮人!
紳士專屬

袖口鈕 160英鎊(約HK$1,884)
一套兩件,手工精緻,設計靈感嚟自旗下全新SUV Bentayga嘅「B」字波棍頭,襯上滾邊裝飾,品味盡現。
背囊 460英鎊(約HK$5,416)
黑色皮革製成,表面嘅「9」字對賓利有特別意義,1930年有「賓利小子」之稱嘅Tim Birkin喺Le Mans賽事上,駕駛9號車嘅賓利增壓型4.5L Blower奪冠。
鋼筆 675英鎊/各(約HK$7,948/各)
與意大利TIBALDI品牌合作打造,備有紅、藍、黑、灰四色筆桿選擇外,還有水筆尖及圓珠筆尖兩種可揀。
淑女助手

披肩 235英鎊(約HK$2,767)
羊絨編織而成,印有賓利經典型號Blower嘅彩繪,相信男車迷都會一見愛上。
皮革手袋 3,850英鎊(約HK$45,333)
設計得體大方,容易配襯,加上攜帶方便,有姿勢又有實際。
香薰蠟燭 65英鎊(約HK$765)
散發優雅嘅復古皮革芳香,與主流嘅同類商品大異其趣,最啱追求個人品味嘅女士需要。
豪氣童玩

玩具車 95英鎊/部(約HK$1,119/部)
備有Magenta及Sequin Blue雙色選擇,將主打型號Continental GT變身Q版造型,可愛之餘不失原有貴氣。
網址:www.bentleycollection.com
文:Konnie
袖口鈕 160英鎊(約HK$1,884) 1218-00491-003b1.jpg
背囊 460英鎊(約HK$5,416) 1218-00491-003b2.jpg
回復

鋼筆 675英鎊/各(約HK$7,948/各) 1218-00491-003b3.jpg
回復

披肩 235英鎊(約HK$2,767) 1218-00491-003b4.jpg
回復

皮革手袋 3,850英鎊(約HK$45,333) 1218-00491-003b5.jpg
回復

香薰蠟燭 65英鎊(約HK$765) 1218-00491-003b6.jpg
回復

玩具車 95英鎊/部(約HK$1,119/部)
回復