新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
查看: 5157|回復: 9

[請教] 吴知道 burmester 948搭NAIM机会点?

小弟一套NAIM机  5XS 202 200 HICAP PSC   已经试过ISOTEK 6位插,吴知道948会有几大提升?而且同NAIM机夹吴夹,请各位C兄 指点下 THANKS
未試過喎, 用得948多數係全套B仔用家呢
回復

有人用948配合Bryston AMP以及 PMC喇叭 ,全套都唔系B仔,当然距果套比我套NAIM贵好多!
回復

真的要配搭得宜, 曾經介紹朋友用948給soulution 745和soulution 725 供电, 不知可解745有不停自轉和燒fuse。
回復

hohoiho 發表於 2016-5-9 19:52
真的要配搭得宜, 曾經介紹朋友用948給soulution 745和soulution 725 供电, 不知可解745有不停自轉和燒fuse ...

咁都得?
回復

開頭以為是745問題, 修理過也換過新的也有一樣問題。朋友是一套Soulution + 948新購入不久便開始出事。
後改用排蘇後便冇事了。948用不到三個月就冇咗三皮。
回復

hohoiho 發表於 2016-5-9 21:44
開頭以為是745問題, 修理過也換過新的也有一樣問題。朋友是一套Soulution + 948新購入不久便開始出事。
...

接佢二手咪發達囉
回復

唔駛3皮嘅948,仲有冇?
回復

提升幾大就唔敢講,
但改善一定有
回復

racewong 發表於 2016-5-9 21:50
接佢二手咪發達囉

三萬是二手還是水貨?
回復