新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
查看: 11188|回復: 59

[吹水] 一個亂封鎖會員的平

自以為是的33號台, 我用11年一切正常的運作, 發帖回應也不多, 竟然可以最近一年內被封面2次, 現正式搬至這站, 祝大家日日聽好歌, 跟大家學下野

評分

查看全部評分

welcome..........
回復

welcome.........x 2
回復

玩得開心D
回復

ching過氣洗衣粉台是一個極右的蝗屍台,你在那邊發言,最緊要學華盛頓毒果報那樣,天馬行空的作,不用求証是最得歡心,,你要講真証明,必定殺

這裡有很多師兄都是從過氣洗衣粉台過來的

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?新用戶註冊

評分

查看全部評分

回復

我代表Hiendy歡迎你
回復

hksarac 發表於 2016-5-21 12:20
ching過氣洗衣粉台是一個極右的蝗屍台,你在那邊發言,最緊要學華盛頓毒果報那樣,天馬行空的作,不用求証 ...

喜歡天馬行空創作的記者招聘
回復

玩得開心D X 2
回復

hksarac 發表於 2016-5-21 12:20
ching過氣洗衣粉台是一個極右的蝗屍台,你在那邊發言,最緊要學華盛頓毒果報那樣,天馬行空的作,不用求証 ...

哈哈哈,政治或HiFi碰在一起,後果會係点呢?
昨天看到一位同好說支持香港人用香港代理商的貨!
因不用中國代理商的貨而顯得好有自豪感 (香港不是Cxxxa)
看在眼裏另我這個食古不化的香港中國人覺得香港真的有病!
為何日本貨可暢消香港?日本不是在香港有3年零8月的歴史嗎?
中國對香港做了甚麽事呢?除了所謂普選?
現時的政治環境與英治中後期的民主窗厨,你簡何者!

天下太平玩HiFi都開心D及容易D喇.
師兄認真你就輸喇!!!!!

評分

查看全部評分

回復

EricWong@FB 發表於 2016-5-21 13:01
因不用中國代 ...

玩音響啫!
回復

EricWong@FB 發表於 2016-5-21 13:01
因不用中國代 ...

都係唔好講政治啦
見幾多音響同好一講政治就不歡而散
有人認為現在是最好的時代,有人認為現在是最壞的時代
點都好,有容乃大,無論由上而下,或由下而上都好
我們最珍貴的是有機會包容,到有一天完全不可以包容時,大家都會後悔

評分

查看全部評分

回復

sealteam4 發表於 2016-5-21 14:11
都係唔好講政治啦
見幾多音響同好一講政治就不歡而散
有人認為現在是最好的時代,有人認為現在是最壞的時 ...

我都唔希望hiendy既會員喺Hiendy談及政治。

HIENDY只係一個音響俱樂部。

要談政治, 請移步至其他網站。

謝謝支持

評分

查看全部評分

回復

因不用中國代 ...

哎吔~~~~那些癈青都未受過港英年代的壓迫。唔講其他,就講每年財政年度的薪俸稅,年年都求神拜佛望不要加稅。97前的稅率和97後的相差很遠。
回復

racewong 發表於 2016-5-21 14:39
我都唔希望hiendy既會員喺Hiendy談及政治。

HIENDY只係一個音響俱樂部。

版主,什麼中國制造,什麼QC,什麼假野,已經牽涉,咪畀人噏幾句後自動沉底囉
回復

hksarac 發表於 2016-5-21 20:04
版主,什麼中國制造,什麼QC,什麼假野,已經牽涉,咪畀人噏幾句後自動沉底囉 ...

唯有係咁啦
回復

有人的地方!便有政治!

那有真純的……烏托邦!
回復

我俾佢 del 過幾個 account,自從班契弟瞓街時,我响譚天說地,講咗幾句唔認同之後,佢地最後一次 del 我,我就連 bookmark 都 del 埋,再冇去了,原來連半句不同聲音都容不下,仲學人講 "返權力,追民主"⋯⋯我屁!!!不去也罷!!!
http://hiendy.com/hififorum/foru ... hread&tid=79944
回復

起Hiendy都系討論音響好D,要筆伐中共職業打手還是到別的地方
回復

我唔贊成唔可以係Hiendy講政治,
最多只係話最好去風花雪月版到講。
今日可以禁談政治,他日就會禁其他!
當初Hiendy開台之時大部分會員就係被禁言或Ban A/C,
之後至走到黎Hiendy再聚埋一齊。
請珍惜當初Hiendy的言論自由
回復

搞清楚,

唔係唔比講,係大家都唔想響度講,

世界已經太嘈吵,我地上Hiendy 都係想講下Hifi,風花說月,

比個地方大家抽離一下吧

評分

查看全部評分

回復