新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
樓主: Gemini0002

[吹水] 一個亂封鎖會員的平

只談音樂,電影不談政治!
回復

談……"正 字"啦你班友仔成日打錯字

評分

查看全部評分

回復

我只是發表一些人亂咁話人賣假野, 如真的是假就要指出問題所在才說假, 請比人del咗2次啦, 果邊D人非常偏激
回復

申報我沒有野賣緊的
回復

curtis9797 發表於 2016-5-22 20:48
談……"正 字"啦你班友仔成日打錯字

回復

frankyching 發表於 2016-5-21 23:04
我俾佢 del 過幾個 account,自從班契弟瞓街時,我响譚天說地,講咗幾句唔認同之後,佢地最後一次 del 我, ...

有好多廢青都係憎人富貴厭人窮的!

評分

查看全部評分

回復

我個同名十幾年 Account 舊年又係因為言論被 Delete,一言堂既討論區,唔啱聽就滅聲,衰過共產黨!
永不再上談天,但都有開番 Account 只上二手市場,始終人流較多買嘢賣嘢方便D!
回復

iwc 發表於 2016-5-23 02:12
有好多廢青都係憎人富貴厭人窮的!

我很贊同,唔只青,大多數人,都將自己人生嘅不如意,歸咎于社會、政府、同有錢人,完全冇問過自己⋯⋯香港幾年前開始出現一種 "階級鬥爭" 盲目追求人人平等,人有我要有嘅諗法。資本主義盡頭的確係社會主義嘅初階,問你怕未?

評分

查看全部評分

回復

ultramanzero 發表於 2016-5-23 10:19
我個同名十幾年 Account 舊年又係因為言論被 Delete,一言堂既討論區,唔啱聽就滅聲,衰過共產黨!
永不再 ...

唔贊成,廢事㩒多佢一嘢,佢廣告費又多一啲,我買賣,去肥花,又唔駛俾人你一句我一句响下面留言⋯⋯
回復

政治影响心情,hifi都玩小了,現左心情只有為下一代安排出路..出外留學及移民
回復

又唔好開口埋口就話人廢青,人有三衰六旺,人生總有困境的時候
唔同當你遇到困境埋怨兩句,我又話你廢中乎?
一隻手掌拍唔響,下下分門別類,黨同伐異,非社會之福

評分

查看全部評分

回復

我都係因談天說地意見不同,係音響天地發表意見都俾人吋,仲少器過女人.
說了不同意見,字眼不溫不火都被CUT. 相反逢中必反講哂粗口的又冇事.
回復

歡迎加入這個大家庭
回復

不能否認放二手嘢R33成功率高過其他台嘅總和,吹水區唔啱咀咪唔吹, 可以去第二度揾條女再吹過!做住花生友睇佢地撕遍都好L過瘾。
逢中必返嘅網台已所餘無幾,果邊遲早比維穩強人出一仟萬收購,唔賣?二仟萬如何?好吧,!一口價五仟萬!

評分

查看全部評分

回復

westdoor 發表於 2016-5-24 09:51
不能否認放二手嘢R33成功率高過其他台嘅總和,吹水區唔啱咀咪唔吹, 可以去第二度揾條女再吹過!做住花生友 ...

唔會啦,俾我做話得事嗰個,都唔會咁做。做咩要俾錢班契弟洗?你以為收佢一個皮,佢就認同你唔出聲咩?佢咪揸住你俾佢嘅錢,再開皮囉,仲唔做大佢?唔通我又俾錢佢洗咩?應該係陰乾佢先有效,唔上唔㩒,落廣告係好現實嘅⋯⋯
回復

個二手市場靜左好多, 舊既唔去, 又點會買新玩具
回復

ChuBill@FB 發表於 2016-5-24 15:56
個二手市場靜左好多, 舊既唔去, 又點會買新玩具

再靜都好,二手網絡平台始終佢最強,勝在真係乜春狗屎垃圾都有
回復

wilmerworkshop 發表於 2016-5-24 16:15
再靜都好,二手網絡平台始終佢最強,勝在真係乜春狗屎垃圾都有

2手市場都好, 希望買賣雙方遵守一下遊戲規側, 例如我試過同位Ching買speaker cable, 佢開左個價, 我還左少少價, 佢轉頭PM我話ok, 但要過幾日才能交收. 之後再PM他也沒任何回覆. 明白相方沒有任何責任上要交代什麼, 但作為一個成年人, 做事可否成熟點? 應承了別人便應有所交帶.
回復

ChuBill@FB 發表於 2016-5-24 16:50
2手市場都好, 希望買賣雙方遵守一下遊戲規側, 例如我試過同位Ching買speaker cable, 佢開左個價, 我還左 ...

我瀬得多,約左 MTR 白等都試過 N 次,仲要我係 buy 喎
回復

wilmerworkshop 發表於 2016-5-24 17:35
我瀬得多,約左 MTR 白等都試過 N 次,仲要我係 buy 喎

call爆佢
回復