新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
查看: 6377|回復: 12

[商戶廣告] Wilmer Workshop「Noise Terminator」純銀接地線再添新員

Wilmer Workshop「Noise Terminator」純銀接地線,繼純銀電源接地線後,再推出 USB 純銀接地線及平衡 XLR 純銀接地線,繼續使用純銀導體、Air Teflon 空氣蕊結構、防地環屏蔽外,亦加上防回輸雙接地設計,除了保証接地效果外,亦有效避免空氣、線間及高/低電位接地點之間的回輸及干擾,更加有效發揮各種地盒的功效。

USB 純銀接地線:

平衡 XLR 純銀接地線:

同屬「Noise Terminator」系列的 RCA 純銀接地線及 LAN(RJ45)純銀接地線亦快將推出。

另外,為配合「Noise Terminator」純銀接地線系列能更全面發揮,及打破一個地盒接多件器材,可能引起「消化不良」而出現噪音回輸,一個為任何地盒(不論中、外品牌/檔次,不管正廠、山寨,什至個人 DIY)增加接口而不減低效能的 Ground Distribution Box 正在開發中,敬請密切關注!

評分

查看全部評分

毒死我咩
回復

兵樹油甘易屎
回復

可以借usb 試嗎?
回復

可以
回復

馬SIR, 請問CAS transport(Auralic Aries)接地用USB好還是RCA好? 另外有部QNAP NAS, 有USB同LAN空位, 邊個接地會佔優? 請問USB 純銀接地線同RCA是否同價? 可否PM價錢? 多謝指教!!
回復

Auralic Aries 用 USB

QNAP NAS 接 LAN

評分

查看全部評分

回復

就黎咩接頭都齊晒,唔怕唔啱接口用唔到,係時候諗下買邊條最有啱用lu
回復

oasis789 發表於 2016-8-28 19:53
就黎咩接頭都齊晒,睇黎要諗下買邊條最有效lu

Always source or power
回復

諗緊買條power ge, 之前啲評語咁正面
回復

oasis789 發表於 2016-8-29 07:21
諗緊買條power ge, 之前啲評語咁正面

回復

回復

ok