新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
查看: 5648|回復: 24

[超低音喇叭] JL Audio F110 Subwoofer

Dear All

I have one JL Audio F110 Subwoofer for sale. It is around 90% new. It 100% works. It is non-main switch version. It includes warranty card, no packaging. It has calibration kit.

Price: $10000 (Include Gutwire Basic Clef Power cord), if my price is accepted.

It is around 4 years old.

Push.............
回復

It includes original power cord & glove.

回復

Photo.......

回復

Push.........
回復

Push..........
回復

Price down to $9000
回復

Push.........::
回復

Push.......,,
回復

Just find the original packaging...

$8500..........
回復

$8500.........Push........
回復

Push................
回復

hi如未放可平D比我,用e110啱燒左,大傷元氣下希望師兄平D
回復

tsangtakyam 發表於 2017-5-26 02:06
hi如未放可平D比我,用e110啱燒左,大傷元氣下希望師兄平D

我都是用e110的,請問師兄點燒架?
回復

MTX 發表於 2017-5-27 23:04
我都是用e110的,請問師兄點燒架?

爆星際啟示綠燒,第二次重睇先出事,心痛中,考慮中吾整換mkx10或二手JL F110,112
回復

tsangtakyam 發表於 2017-5-28 00:07
爆星際啟示綠燒,第二次重睇先出事,心痛中,考慮中吾整換mkx10或二手JL F110,112  ...

我都係前個星期死咗隻E110, 又係睇睇吓戲“有D沙沙聲”後就冇咗聲。(最大鑊又係過保養。而家都唔知點好!返威達整又比人斬一頸血,唔整又企左係道。
回復

KarSparta@FB 發表於 2017-6-4 21:09
我都係前個星期死咗隻E110, 又係睇睇吓戲“有D沙沙聲”後就冇咗聲。(最大鑊又係過保養。而家都 ...

e110應有D問題,像遊戲機一様某型號多數會壞,樂民報價4仟幾+500來回運費,你諗吓!如有興趣換MKx10,x12一齊洛價,希望倆隻平多小小幫補吓
回復

tsangtakyam 發表於 2017-6-5 02:01
e110應有D問題,像遊戲機一様某型號多數會壞,樂民報價4仟幾+500來回運費,你諗吓!如有興趣換MKx10,x12一齊 ...

師兄,隻嘢玩咗年半左右,每星期兩至三晚(每日幾粒鐘),咁就收咗皮,我就死唔眼閉。仲要呢隻都唔算平嘢(你話買D平價易壞就冇嘢講)。咁要比幾千代理去換零件整返,但唔知又可以玩幾耐嗰吓大鑊。就算換第2款我都有D驚(唔知又會唔會咁好彩又中),次次咁科水去換同整都幾係。
回復

我都係用左倆年,但日子重少你一晚,所以大家損耗時間差吾多,夠鐘玩完,又聽到110多人有問題,所以同你諗法一樣,整吾整都矛盾死,平野都冇咁易壞,用左成十幾年audio pro都末壞
回復

tsangtakyam 發表於 2017-6-6 01:00
我都係用左倆年,但日子重少你一晚,所以大家損耗時間差吾多,夠鐘玩完,又聽到110多人有問題,所以同你諗法一樣 ...

師兄,你部嘢宜家點處理?有冇去整?定賣比收買佬?
我就拆咗出嚟,但D嘢又冇見燒咗或鬆咗咁。可能係D電子嘢壞咗,而家仲諗緊計希望張佢起死回生
回復