新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
樓主: cyberken

[品牌] B&W 同好會 (p.1 更新器材,線材配搭)

火... [複製鏈接]
回復 93# cyberken

Goldmund 390.2 都係射程內的頂级哩!
    Diablo + X03se + Kharma 3.2 = 唔知推805s會點
回復

回復  cyberken

Goldmund 390.2 都係射程內的頂级哩!
    Diablo + X03se + Kharma 3.2 = {:5_167: ...
anthlai 發表於 2010-12-20 12:43

之前有考慮過goldmund 前級2手..約7皮...但有高人講過唔夾b&w
回復

沙魚KEN, 你鍾意有AAVA既金仔, OR 無AAVA既金仔?
回復

沙魚KEN, 你鍾意有AAVA既金仔, OR 無AAVA既金仔?
racewong 發表於 2010-12-20 13:30

我都唔識分
回復

你條友仔樓市搵唔少錢, 不如一炮過搵套C-3800 + M8000返屋企聽吓啦.

M8000推805S, 唔知會咩聲呢?
回復

之後先玩大佢, 搵對800D番黎, 襯番對扼舊飛屎M8000芒撈波. 好靚!!
回復

之後先玩大佢, 搵對800D番黎, 襯番對扼舊飛屎M8000芒撈波. 好靚!!
racewong 發表於 2010-12-20 14:04

邊有咁多錢呀?
回復

你條友仔樓市搵唔少錢, 咪鬼咁"菇寒"啦!!
回復

你條友仔樓市搵唔少錢, 咪鬼咁"菇寒"啦!!
racewong 發表於 2010-12-20 14:19

再買樓都要錢架....
回復

租住先囉, 等美國加息, 先一砲過買間大間D既樓囉.
回復

租住先囉, 等美國加息, 先一砲過買間大間D既樓囉.
racewong 發表於 2010-12-20 14:30

買左啦.
回復

一部過就diablo啦, 再好啲可以唸下ASR...社長都用緊!
回復

ASR E2 BLUE VER. GOLD BROAD.....
回復

一部過就diablo啦, 再好啲可以唸下ASR...社長都用緊!
avmilk 發表於 2010-12-20 14:53

版主roy 都叫我入ASR...
回復

ROMUR大哥都入左套一拖三ASR...

回復

ASR Emitter I 點睇?
回復

回復 116# cyberken

ASR Emitter I   2nd hand price is lower than your budget tim  But the size is same as a pre + power amp
回復

ASR Emitter I WITH power supply & BATTERY, THE 2ND HAND PRICE NOT CHEAP WOR.....
回復

ASR Emitter I WITH power supply & BATTERY, THE 2ND HAND PRICE NOT CHEAP WOR.....
racewong 發表於 2010-12-20 16:34

好似話有款淨係得兩件頭
回復

2個係for power~1個係amp
回復