新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
查看: 13890|回復: 9

[官方活動] 一個屬於香港人的耳機論壇 - Headfidy.com 出世啦!

呢個年代唔玩耳機、唔知 DAP係乜?你都out 得幾緊要!
為咗令大家可以 In 一啲,我哋決意搞一個以年輕人為重心嘅 Headfi 討論區,
將最新、最 high-end 嘅隨身聽產品帶俾大家;
更破格將 Headfi 和 Hifi 作 Crossover,等大家有耳目一新嘅感覺。
無論你係玩開 Headfi 定係玩開 Hifi,全新嘅 Headfidy.com 一定比到你全新嘅體驗。

230619at2ozyv0y9t3t78p.bmp

Headfidy.com 網站 LOGO 設計比賽

為咗隆重其事,我哋現舉辦 Headfidy Logo 設計比賽,誠邀各位參加,
設有冠軍及優異獎各一名,並有豐富獎品。
有興趣參加嘅朋友,請將作品連同個人資料,於2017年3月21日前,
e-mail 至  [email protected]
註: Hiendy.com 有比賽最終決策權及會保留冠軍作品的永久版權

投選我最喜愛 LOGO 設計選舉

各會員除咗可以投稿參賽之外,亦可參與隨後舉辦之「投選我最喜愛 LOGO 設計選舉」遊戲,
在各參賽者作品之中,選出你最喜愛嘅 Headfidy Logo。
我們會從當選作品中抽出兩位有份投票嘅幸運兒,送出豐富獎品以示鼓勵。
請大家踴躍參與,一起見證一個屬於發燒友的 Headfi 網站誕生。(截止日期 : 2017年3月27日)

評分

查看全部評分

嘩!Hiendy好嘢
等我都設計一個參加比賽先,希望作品吾會太肉酸啦
回復

支持一吓先
回復

唔知幾時正式開壇呢?
回復

r002 發表於 2017-3-13 19:22
唔知幾時正式開壇呢?

3月尾.
回復

支持
回復

支持版主
(雖然唔糸後生一代 )

家人睇電視…就笠住耳筒(進入聾耳陳…惟我世界  )

聽電腦或手機、AV擴音機…就會用Shure SRH1440(美國聲底…中高幾飄,低音亦夠) 或Parrot Zik藍牙耳筒(味精味幾重…聽發燒女聲…都幾好)

如聽cdp就會用stax 727耳擴搭sr 507耳筒聽碟…(幾中性自然聽底…但好易暴露器材缸點,無美化作用)
回復

太監騎馬
我都整番個先
回復

Great!  耳機,我喜歡。
回復

支持
耳機,我喜歡
回復