新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
查看: 2988|回復: 3

[薄屏電視機] (已售)Samsung 55吋 UHD 4K Flat Smart TV KU6300[全新行貨未開箱]

(已售^_^)

-Samsung UHD 4K Flat Smart TV KU6300 Series 6
官方資料: http://www.samsung.com/hk/tv/KU6300/?modelCode=UA55KU6300JXZK

-尺寸 :55”
-解像度 :3,840 × 2,160
-機身連座檯架 (闊x高x深)
1242.6 x 788.6 x 337.5 mm
-機身不連座檯架 (闊x高x深)
1242.6 x 718.4 x 63.2 mm
-最佳觀賞距離為屏幕高度的 1.5 倍(大概3呎6至4呎)
個人認為梳化至電視掛牆距離2米也不會覺得太近

.包送貨及安裝(掛牆另加$580)
.[5月31日前送貨]加送HW-K450 Soundbar(價值$1990)
.保養期3年
行貨$7980 Price.com最平$7200
******現售$6500******

(已售^_^)
成日都唔明呢啲係乜貨嚟, 點解可以平咁多賣, 唔知有冇CHING指點下
回復

dolphin88 發表於 2017-5-17 00:11
成日都唔明呢啲係乜貨嚟, 點解可以平咁多賣, 唔知有冇CHING指點下

雖然門外人想拎平貨唔容易,但行家秘密唔太方便公開起度講 ,如果dolphin有相熟嘅賣家果陣你再私底下問佢,貨源來來去去都係果幾種。
我明白dolphin可能對貨品來源或者品質有疑問,冇得分期付款,驚係假貨,我唔否認起網上平台會有無良心同不法之徒呃人,不過我可以保證呢部電視係真貨,而且唔係陳列品,唔係瑕疵貨,亦唔係不法途徑取得。有人送貨,又有3年保養,到時有問題可以隨時搵返SAMSUNG。
其實主要係個SOUNDBAR要5月31號前送貨先有,所以趁呢個優惠仲做緊果陣放上網賣。
買家有著數自然買得開心,我做賣家散到貨我又開心。

$6500,全新行貨,仲要未開箱,唔係陳列品,唔係瑕疵貨,包送貨,有3年保養之餘仲有埋個SOUNDBAR送,的確係幾抵,我係唔係要加返價先會覺得唔似呃人 HAHA
回復

已售出,THANK YOU
回復