新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
樓主: Chan206

[分享] 試聽入門級 Goldmund + Sonus Faber

火.. [複製鏈接]
師兄, 我只可星期五晚咋!

星期六, 日都唔得閒!
racewong 發表於 2011-4-15 01:28

吓?甘睇下Friday晚10pm等個女同boss訓左都可能得ge.
回復

咁就無辦法啦, 唯有下次再約過啦.
回復

仲有提醒每人要帶最少2隻cd/SACD呢玩,無帶罰請消夜!
Chan206 發表於 2011-4-14 23:49

小弟冇乜CD/SACD碟...
有冇CAS玩,IF YES我可以帶D FILES黎
回復

jj4044 發表於 2011-4-15 11:03

你有冇讀書架, 佢玩唔到cas架, 佢部係sony scd-1, 係唔support digital in架
回復

jj4044 發表於 2011-4-15 11:03

你有既
回復

咁就無辦法啦, 唯有下次再約過啦.
racewong 發表於 2011-4-15 10:00

Racewong, 我今曰得閒, 不如我上呢你到打攪下先
回復

我依D打工仔, 要18:30先收工呀!
回復

如果成功upgrade B&W 80XD, 明天的 390.2 + TT 可能會係小弟第一次亦係最後一次的家訪!
回復

如果成功upgrade B&W 80XD, 明天的 390.2 + TT 可能會係小弟第一次亦係最後一次的家訪! ...
Chan206 發表於 2011-4-15 14:14

ching, 好快啊
回復

Racewong, 我今曰得閒, 不如我上呢你到打攪下先
Chan206 發表於 2011-4-15 13:19

係咪真呀? 我成set幫你收晒佢. hehe
回復

拿拿林去咗Mira B&W showroom 聽 804D. 嘩個discount真係好吸引, 仲要係99.99%新. 問埋Boss 都話OK, 結果......
回復

嘩!強!

咁聽晚個家訪會否如常舉行?
回復

拿拿林去咗Mira B&W showroom 聽 804D. 嘩個discount真係好吸引, 仲要係99.99%新. 問埋Boss 都話OK, 結果.. ...
Chan206 發表於 2011-4-15 16:40

咁聽晚個家訪會否如常舉行定 scd-1 ---> Goldmund ----> b&w 804D
回復

咁聽晚個家訪會否如常舉行定 scd-1 ---> Goldmund ----> b&w 804D
OldHenry 發表於 2011-4-15 16:43

聽晚個家訪會如常舉行 scd-1 ---> Goldmund 390.2 ----> SF TT
回復

如果成功upgrade B&W 80XD, 明天的 390.2 + TT 可能會係小弟第一次亦係最後一次的家訪! ...
Chan206 發表於 2011-4-15 14:14

嘩,如果成事, 小弟想聽下390.2推804d
回復

聽晚個家訪會如常舉行 scd-1 ---> Goldmund 390.2 ----> SF TT
Chan206 發表於 2011-4-15 16:45

不如同場加映scd-1 ---> Goldmund 390.2 ----> 804d
回復

嘩...你真係...............
回復

拿拿林去咗Mira B&W showroom 聽 804D. 嘩個discount真係好吸引, 仲要係99.99%新. 問埋Boss 都話OK, 結果......

竟然可以收番埋張咭. 對804D唔係話唔好, 不過 not my cup of tea lor! 個 diamond 高分析力大強la. 我家陣屋企D聲已經唔夠厚潤 (玻璃+磚), 802D 可以話火上加油. 冷靜D分析, 無謂貪平買對唔arm自己size嘅鞋, 都係留比D有緣師兄la.
回復

how much ar ??
thx
回復

how much ar ??
thx
micmic123 發表於 2011-4-15 17:06

月供$4235, 幾多期心照la.
回復