新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂

HIENDY七年滋養聯歡晚宴 ~ 精彩花絮

查看數: 14029 | 評論數: 9 | 收藏 0
關燈 | 提示:支持鍵盤翻頁<-左 右->
    組圖打開中,請稍候......
發佈時間: 2017-11-6 11:36

正文摘要:

回復

Limeric 發表於 2017-12-29 17:26:50
好多人呀(๑❛ᴗ❛๑)

評分

查看全部評分

racewong 發表於 2017-11-9 11:50:29
RasRick 發表於 2017-11-9 03:01
想都冇用。轉左玩CAS。Cd Transport都賣埋。版主有冇試過用隻玻璃CD rip file?rip 出黎D file會唔會都正D ...

當然有啦, 個FILE喺VOLENT BEN SIR度...
RasRick 發表於 2017-11-9 03:01:00
racewong 發表於 2017-11-8 11:16
有無興趣買番隻玻璃CD?

想都冇用。轉左玩CAS。Cd Transport都賣埋。版主有冇試過用隻玻璃CD rip file?rip 出黎D file會唔會都正D?
racewong 發表於 2017-11-8 11:16:21
RasRick 發表於 2017-11-7 11:18
係度都要多謝幾位版主攪左塲咁正嘅event同埋揾咗咁多咁正嘅奬品。亦都比小弟見識到全套Trinity和Dalby地線 ...

有無興趣買番隻玻璃CD?
RasRick 發表於 2017-11-7 11:18:14
係度都要多謝幾位版主攪左塲咁正嘅event同埋揾咗咁多咁正嘅奬品。亦都比小弟見識到全套Trinity和Dalby地線嘅威力同埋玻璃CD係真係好靚聲。

評分

查看全部評分

hksarac 發表於 2017-11-7 09:34:33
咁多相,終於找到一張正面的相
木川 發表於 2017-11-6 19:57:44
今次出席HIENDY七年滋養聯歡晚宴,真估唔到網站話事人頒咗個榮譽會員的記念獎座俾我,非常開心,真係多謝晒。

評分

查看全部評分

阿正 發表於 2017-11-6 16:30:29
好似第三年去,气氛今年最好,thanks

Archiver|小黑屋|聯絡我們|刊登廣告|Hiendy.com 影音俱樂部 一個屬於音響愛好者的家

GMT+8, 2024-3-29 02:31 , Processed in 0.041927 second(s), 21 queries .